DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Fatura ile PTT’ye gidenlere borcuna göre nakit para ödemesi yapılıyor! Hızır gibi yetişti!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Fatura ile PTT’ye gidenlere borcuna göre nakit para ödemesi yapılıyor! Hızır gibi yetişti!

Fatura ile PTT’ye gidenlere borcuna göre nakit para ödemesi yapılıyor! Hızır gibi yetişti!

ABONE OL
28 Kasım 2022 09:05
Fatura ile PTT’ye gidenlere borcuna göre nakit para ödemesi yapılıyor! Hızır gibi yetişti!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hızır gibi yetişti! Fatura ile PTT’ye gidenlere borcuna göre nakit para ödemesi yapılıyor! Yakıt desteği için başvurmuş aileler doğalgaz sayaçlarının durumuna göre iki farklı şekilde doğalgaz desteği alabilecektir. Bu kış binlerce ailenin bu yardımdan yararlanacağı düşünülmektedir. Yapılan yardımda amaç dar gelirli ailelerin kış aylarını çok daha konforlu şekilde geçirmelerine yardımcı olmaktır. Geçmiş zamanlarda dağıtılan odun ve kömür yardımı artık yerini doğalgaz fatura ödemesine bırakmıştır. Bu yardımları alacak olan vatandaşlar bu kış biraz daha rahat bir şekilde ısınacak.

Başvuru Şartları

Başvuru şartları sayacın çeşidine göre değişmektedir. Faturalı sayacı olan kimselerin faturaları ile PTT’ye gitmesi gereklidir. PTT’de faturaya bakılıp borca göre ödeme yapılmaktadır.

Fatura ile PTT’ye gidecek kimselerin abonelikleri bizzat kendi üstlerine olmalıdır. Başkasının adına fatura götüren kimselere ödeme yapılmamaktadır. Ön ödemeli sayaçları olan kimselere de ödemeler kartlar yatırılarak yapılmaktadır.

Isı haritası üzerinden bir ödeme planı çıkarılmıştır. Buna göre kişilerin belirttikleri hesaplara ödemeler yatırılmaktadır. Ayrıca ödeme yapılmadan önce başvuru yapan kimselerin hane gelirine de bakılmaktadır.

Bu yardımlar ihtiyaç sahiplerinin yararlanması için olduğundan yüksek hane geliri olan kimselere verilmemektedir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP