DOLAR

32,5380

0.14%
EURO

35,0045

-0.12%
ALTIN(gr)

2.434,60

-0,05%
BİST 100

%
İŞKUR Alımları Genişletti 260 İlan Hazırlanıyor

İŞKUR Alımları Genişletti 260 İlan Hazırlanıyor

Pandemi ile beraber özellikle belli alanlarda personel açıklığı da artmaya başladı. Bunun takibinde olan İŞKUR farklı sahalarda toplam 260 adet ilan açıklamaya hazırlanıyor. Alımlar sayesinde en az 20 bin kilinin iş sahibi olması bekleniyor. Her şehir için farklı farklı açılacak olan ilanlar bu sayede alımların kapsamını genişletilmiş de oldu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:05
İŞKUR Alımları Genişletti 260 İlan Hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alımlara Mezuniyet Koşulu Getirildi

TYP aracılığı ile yapılması planlana ilana ilgi şimdiden çok büyük. Personel alımlarında açılacak iller tam netleşmezken yakın tarihte bu illerin ve diğer detayların da açıklanması bekleniyor. Bu ilana başvurmak için 18 yaşından büyük olunması talep ediliyor. İŞKUR’a kayıtlı olan işsizlerin başvuracağı bu ilanlar için herkesin hızlı davranması gerektiği açıklandı. Aniden dolan kadrolar vatandaşta da şaşkınlık oluştururken talebin bu şekilde fazla olması sevindirici. Böylelikle ülke genelindeki kadrolar hemen doluyor.

Genel şartlara ek olarak her kadro kendi içinde kurallar koyabilir. Genel şartlara uyulmasının yanında bu şartlara da özen gösterilmelidir. Ayrıca kişiler emekli ise bu ilanlara başvuramayacaklar. Malulen emekli olanlar da bu kategoriye dahil ediliyor. Başvuru yapacak olan vatandaşın açık öğretim veya açık lise mezunu olunması istenmiyor. Güvenlik, temizlik işleri, çevre düzenlemesi kadroları gibi kadroların da listede bulunması bekleniyor. İlanlar sonuçlanırken noter eşliğinde sonuçlandırılması düşünülüyor. Başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR’dan ilgili bölüme tıklamaları yeterli olacak. Bulamıyorlarsa site içi arama yöntemini kullanarak kolaylıkla bulabilirler. TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılacak bundan dolayı doğrudan sizin kayıt yaptırmanız gerekiyor. Online işlemler menüsüne tıklayarak ilanlara başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP