DOLAR

32,4670

-0.07%
EURO

34,7377

-0.71%
ALTIN(gr)

2.436,75

0,04%
BİST 100

%
Pandemi Destek Ödemeleri Tekrar Başlıyor Herkes Heyecanlı
  • Finans 365
  • Finans
  • Pandemi Destek Ödemeleri Tekrar Başlıyor Herkes Heyecanlı

Pandemi Destek Ödemeleri Tekrar Başlıyor Herkes Heyecanlı

Daha önceden de pandemi destek ödemesi veren devlet desteklerinde 2. Turu başlattı. Başvurular yeniden başlamış olacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:35
Pandemi Destek Ödemeleri Tekrar Başlıyor Herkes Heyecanlı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Açıklamalarda devlet daha önceden başvuru yapıp da bir şekilde elenen ya da başvuruları kaçıran vatandaşlar için tekrardan başvuru yapma imkânı tanıyacağını açıkladı. Şu sıralar herkes pandemi destek ödemesi almak için uğraşıyor. Çabaların büyük kısmı ise yardıma ihtiyacı olan ailelerden geliyor. Diğer vatandaşın aksine yardıma ihtiyacı olan aileler devlet desteklerini oldukça önemsiyor. Edinilen bilgiye göre daha önceden sadece E Devlet üzerinde yapılan başvurular şimdilerde 2 farklı şekilde daha yapılabilecek. Bu sayede devlet desteklerinden yararlanmayan vatandaş neredeyse olmayacak. Milyonlarca vatandaşın pandemi destekleri aldığı biliniyor yeni başvurularla beraber devlet destekleri alan insan sayısı artacak. Her vatandaşa yetişmeye çalışan devlet gelen talepleri oldukça fazla önemsiyor. Talepleri anında değerlendiren devlet pandemi için destek ödemesi açmış ve başvuruları almaya başlanılmıştı. Ancak açılan başvurular online şekilde yapılınca ortalık karışmış çoğunluğun internete ulaşım sıkıntısı daha görünür bir hale gelmişti.

Kimse Mesai Saati Dinlemeyecek

Şimdi 18 yaşından büyük her vatandaş devletten destek almak için gerek kaymakamlık gerek belediyeler aracılığıyla pandemi destek ödemesi için başvur yapabilecek. İnternete ulaşımı olmayan vatandaşın yapacağı pandemi destek ödemeleri form doldurmak suretiyle gerçekleşecek. Klasik usul devam edecek olan işlemler için devlet yeniden çalışma başlatacak. Başvurular mesai saatlerine kadar devam etse de formların incelenmesi sadece mesai saatlerine bırakılmayacak. Bundan dolayı başvurular hızlı şekilde değerlendirip vatandaşlara olumlu ya da olumsuz şekilde dönüş sağlanacak. Olumlu sonuç olan vatandaşların ödemeleri ise aynı hafta içinde yatması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP