DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
TEB Yeniden Kredi Vermeye Başlayacak Bu Defa Fraklı Bir Hedef Kitlesi Var

TEB Yeniden Kredi Vermeye Başlayacak Bu Defa Fraklı Bir Hedef Kitlesi Var

Vatandaşlara yatırım yapan TEB’den ard arda açıklamalar gelmeye devam ediyor. Edinilen bilgiye göre TEB iki farklı vatandaş profili için destek vermeye başlayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:11
TEB Yeniden Kredi Vermeye Başlayacak Bu Defa Fraklı Bir Hedef Kitlesi Var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlk olarak 18 ila 27 yaş arası vatandaşlara verilecek olan kredi diğer bir etapta ise girişimci kadınlara verilecek. Farklı zamanlarda verilecek olan kredilerin başvuru süreleri art arda olacak. Bir kesim kredi alırken fazla yoğunluk olmaması açısında diğer kesime verilemeyecek. Sosyal mesafe kuralına riayet eden bankanın bu kararı herkesi sevindirdi. Başvuru sürecinin de aynı şekilde ilerlemesi söz konusu olacak. Buna göre başvuruların online olarak yapmasına bankanın en çok tercih ettiği husus olacak. Ancak mücbir sebeplerden dolayı başvuru yapamayan vatandaşlar için bankanın şubeleri hafta içi her gün mesai saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. 18 ila 27 yaş arası verilecek kredide limit 8 bin TL olurken girişimci kadınlara verilecek kredide bu limit 100 bin TL’ye kadar çıkartılacak.

Girişimci Kadınlara Önemli Uyarılar

Gençlere verilecek kredide amaç maddi durumu iyi olmayan gençlerin önünü maddi açıdan açmak olacak. Maddi olarak güçsüz durumda olan gençlerin bunu çeşitli kaynaklarla belgelemesi istenecek. Muhtarlıklardan ya da kaymakamlıklardan alınacak muhtaçlık belgesi bu durumu gösteren en iyi done olacak. Öte taraftan banka vatandaşlardan kefil veya teminat beklemeyecek ancak düzenli geliri olan vatandaşları bunu belgelemesi önemli olacak. Girişimci kadınlar ise projelerinin içinde bulunduğu başvuru evrakını bankaya teslim etmesi gerekecek. Bu evrağı teslim etmeyip projesini bankaya onaylatmayan kadınların ödeme alması mümkün gözükmüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP