DOLAR

32,3375

0.17%
EURO

35,1235

-0.18%
ALTIN(gr)

2.238,47

-0,21%
BİST 100

%
Turizm Devi İflasın Eşiğinde! Gereken Kredi Verilmez ise İflas Süreci Başlayacak
  • Finans 365
  • Finans
  • Turizm Devi İflasın Eşiğinde! Gereken Kredi Verilmez ise İflas Süreci Başlayacak

Turizm Devi İflasın Eşiğinde! Gereken Kredi Verilmez ise İflas Süreci Başlayacak

Ekonomik kriz tüm sektörleri vurmaya devam ediyor. En çok kazanç sağlayan sektörlerin başında gelen turizm şirketleri iflasın eşiğinde. En son örneği bir çok yatırıma ve şirkete sahip olan tur operatörünün finansman açığı yüzünden iflasın eşiğinde. Bankalar gereken finansmanı sağlamazsa şirket için iflas süreci başlayacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:02
Turizm Devi İflasın Eşiğinde! Gereken Kredi Verilmez ise İflas Süreci Başlayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küresel piyasalar da ekonomik krizden payını fazlasıyla alıyor. Bunun en son örneği en çok kazanç sağlayan turizm sektörü firmalarının da iflasın eşiğinde olması. Geçtiğimiz gün turizm devlerinden birinin daha iflas haberi çıktı. İşte iflasın eşiğinde turizm devi.

Dünya turizm devlerinden Thomas Cook ortaklarından 100 milyon paund finansman desteği istedi. Daha önce dünya devi Fosun bankalardan sermaye yardımcı için 900 milyon paund kredi sağlamıştı.

Dünya ekonomi basınında yer alan habere göre Fosun gereken krediyi sağlayamaması durumunda iflasın eşiğinde olduğu bildirildi. Yine haberlerde ortaya atılan iddialara göre Thomas Cook eylül ayı içerisinde finansman destek anlaşmalarını tamamlayamaması durumunda ve yatırımcıların güveni azalacak ve şirket iflas edecek.

Bu ay finansman sağlanamaz ise şirketin mali açıdan sıfırı tüketeceği ve iflas sürecinin başlayacağı belirtilen haberde yetkililerin bankalar ile olan görüşmelerini son dönemde artırdıklarının altı çizildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP