DOLAR

32,5509

0.19%
EURO

34,9566

-0.11%
ALTIN(gr)

2.442,61

0,28%
BİST 100

%
Velileri Şaşırtan Haber Geldi: 21 Eylül İtibari ile Yüz Yüze Eğitime Dönülüyor!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Velileri Şaşırtan Haber Geldi: 21 Eylül İtibari ile Yüz Yüze Eğitime Dönülüyor!

Velileri Şaşırtan Haber Geldi: 21 Eylül İtibari ile Yüz Yüze Eğitime Dönülüyor!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgın krizi ile ülkemizde alınan tedbirlerinden birisi de okulların uzaktan eğitim sürecine geçmesi oldu. Yeni eğitim-öğretim yılında eğitim online mi olacak? Yüz yüze mi yapılacak merak konusu oldu? Velilerin gözü bu haberde, konuyla ilgili detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:58
Velileri Şaşırtan Haber Geldi: 21 Eylül İtibari ile Yüz Yüze Eğitime Dönülüyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya üzerindeki global salgın krizi ülkemizi de tehdit etmekte, ülkemiz bu salgına karşı aldığı tedbirler arasında eğitimin online olması kararına varmıştı. Pandemi döneminin ardından yeni eğitim-öğretim yılına dönüşün nasıl olacağı büyük bir merak konusuydu, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan konuya ilişkin açıklama geldi! Yeni eğitim-öğretim yılına 21 Eylül 2020 tarihi itibariyle yüz yüze eğitimler başlayacak. Yüz yüze eğitim hayatına dönüşün ilk etaplarında okula 1. Sınıf öğrencileri ve okul öncesi öğrencileri dönüş yapacak. İlk hafta okul bir gün olacak, ikinci hafta iki gün, üçüncü hafta üç gün… alışma süreci sonrasında diğer sınıflar da eğitim hayatlarına normal şekilde dönebilecekler.

Eğitimin İlk Haftası Okullar Bir Gün Olacak!

Yüz yüze eğitim hayatına dönüşün ilk haftası okullar bir gün olacak, ikinci haftada okullar iki gün olacak, üçüncü hafta ise diğer sınıflar da dahil olmak üzere eğitim eski normal sistemine dönüş yapacak.

Öğrenciyi Okula Göndermek Velinin Rızasına Kalmış…

Koronavirüs nedeniyle çocuğunu okula göndermek istemeyen veliler için fırsat sağlandı, çocuğunu okula göndermek istemeyen veliler mazeret sunabilecekler. Bu durumda öğrenci yok yazılmayacak ve online eğitimlere katılımı devam edecek ayrıca öğrencilerin sınıf sayıları azaltılacak, okulda kaldıkları süre kısaltılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP