Yorumlarım

Sayın , Profil bilgilerinizi güncel tutmanızı öneririz

Yorumlarım

Onay bekliyor. 05 Ağustos 2022
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Telefon Numarası Açıklandı! Bu Numaralardan İletişim Kurabilirsiniz

ankaraya geliyorum tayipbey.türkiye cumhuriyeti cumhuriyet muhafızları kurmay başkanı.işadamı.selçuk demirkol.telefonunu aldım.arıycam.ekonomiyi ben düzeltebilirim yetki bendedir..az önce içişleri bakanı soyluya bir vukat olayı var dedim mesaj attım ona.soyluya söyle sitesine baksın atıgım mesajı okusun.gerekeni yapsın.şanlıurfa emniyete telefon açın .biliyorsun ben operasyonların başkanıyım.akptiye mesaj atım ulaşamadım....şimdi bunu çok iyyi dinle.şanlıurfada.bahçelievlerde.mimar sinan mahlesinde.kuru temizliycinin önünde. bir gurup genç. duruyor ben uzaktan gördüm bunları uyşturucu satıyorlar içlerinde suryeli gençlerde. var.fuhuşta yaptırıyorlar.bir şebeke bu.polisleri gönderin onları ordan toplatırın.ve onlara şunu deyin siz niye her akşam 9.10.11.12.1de.burda oturuyorsunuz.cevap veremezler çünkü suçlular.şanlıurfa emniyetine ilet şimdi ilet.bu akşam uyuşturucu satıcaklar suç üstü yakalansınlar.tayip sana mesaj atıgımıda kimseye söyleme gizli kalsın.

Onay bekliyor. 05 Ağustos 2022
Hayırsever Zenginler, İş İnsanları ve Ünlüler! Maddi Yardım İçin Robin Hood’a Nasıl Ulaşabillirim?

6 numara bebek bezi, ıslak mendil, süt ihtiyacım var. Para istemiyorum. Bebek bezinin paketini kesebilirsiniz. Dolandırıcı değilim. Allah korkusu olan insanım. Haram yemeyi nasip etmesin rabbim. Külli nefsin zaikatül mevt. Her nefis ölümü tadacaktır. Ahirette mahşer günü cenneti hediye edeceği kul olmayı nasip etsin rabbim. Yazmış olduğum mesajı görmemezlikten gelmeyin. Elinizi ayağınızı öpüyorum. Ne olmuşum dememeli ne olacağım demeli insan. [email protected]

Onay bekliyor. 05 Ağustos 2022
Hayırsever Zenginler, İş İnsanları ve Ünlüler! Maddi Yardım İçin Robin Hood’a Nasıl Ulaşabillirim?

Merhabalar ben Şerif Dursun ülkemin güzel hayırsever abilerim senin ocağına düştüm sizleri rahatsız ettiğim için çok özür dilerim ben yoksulluktan dolayı huzurum yok psikolojik bir durumdayım ölüme esirgenim evim kira ev sahibi kirası 2 katı yapmış borcum var iki çocuğum var onların yüzlerine bile bakamıyorum ben baktıkça için yanıyor lütfen bana yardım edin lütfen beni kurtarın bu dertten Allah rızası için yardım edin Akbank TR63 0004 6001 9988 8000 1114 70

Onay bekliyor. 05 Ağustos 2022
Hayırsever Zenginler, İş İnsanları ve Ünlüler! Maddi Yardım İçin Robin Hood’a Nasıl Ulaşabillirim?

Yarına para bulmam lazım acil hayır severlerimize sesleniyorum çıkmaza girdim Bayram onu 4000 TL lazım evim kira deniz bank TR79 0013 4000 0196 6861 3000 01 lutfen

Onay bekliyor. 05 Ağustos 2022
Yapı Kredi İnternet Bankacılığı Açma ve Giriş

rezil tamamen siz yaptığınızı zannediyorsunuz

Onaylandı. 05 Ağustos 2022
Hayırsever Zenginler, İş İnsanları ve Ünlüler! Maddi Yardım İçin Robin Hood’a Nasıl Ulaşabillirim?

ben Serhat, İstanbulda yaşıyorun askeri ücretle çalışıyorum ev kira ek iş yaptığım halde geçinemiyorum çok zor durumdayım borcum var Annem hasta. Bana biraz yardım etmenizi rica ediyorum lütfen ne olursunuz serhat kaya TR51 0001 0004 0762 5183 ziraat bankası

Onaylandı. 05 Ağustos 2022
Hayırsever Zenginler, İş İnsanları ve Ünlüler! Maddi Yardım İçin Robin Hood’a Nasıl Ulaşabillirim?

Selamu aleyküm ne olur bana yardım edin lütfen kiraciyim kiramı ödiyemiyoru borcum var 5 bin bunu yazarken cok utanıyorum ama carem kalmadı iban garanti 49 0006 2000 4320 0006 2000 4320 0006

Onaylandı. 05 Ağustos 2022
Hayırsever Zenginler, İş İnsanları ve Ünlüler! Maddi Yardım İçin Robin Hood’a Nasıl Ulaşabillirim?

Merhaba lütfen yardım edin borcum var ödemekte zorluk çekiyorum lütfen yardımcı olun 12 bin tl borcum var yardımcı olursanız sevinirim 053941269

Onaylandı. 05 Ağustos 2022
Hayırsever Zenginler, İş İnsanları ve Ünlüler! Maddi Yardım İçin Robin Hood’a Nasıl Ulaşabillirim?

Allah rızası için yardım 6000 bin TL acil ihtiyacım var sesimi duyun lütfen evde yiyecek hiç bir şey yok iki kira borcum var çalışamıyorum kemik erimesi var eşimde yetiştirmiyor lütfen 050506420

more DAHA FAZLA GÖSTER