DOLAR

32,4519

-0.13%
EURO

34,7568

-0.67%
ALTIN(gr)

2.437,65

0,07%
BİST 100

%
170 Bin TL Faizsiz Kredide Anlaşmaya Varıldı Başvuru Şartları Herkesi Şaşırttı
  • Finans 365
  • Finans
  • 170 Bin TL Faizsiz Kredide Anlaşmaya Varıldı Başvuru Şartları Herkesi Şaşırttı

170 Bin TL Faizsiz Kredide Anlaşmaya Varıldı Başvuru Şartları Herkesi Şaşırttı

Devlet her kanaldan ve her kesime desteklerini devam ettirirken en sonunda herkesin beklediği çalışmayı tamamladı. 170 bin TL’ye varan ve faizsiz krediler için son düzlüğe gelimdi. Kredi almak için sadece tek şart bulunuyor. Krediyi alacak erkeklerin bedelli askerlik yapmamış olması isteniyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:28
170 Bin TL Faizsiz Kredide Anlaşmaya Varıldı Başvuru Şartları Herkesi Şaşırttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

170 Bin TL Anında Hesaba Aktarılacak

Uzun süredir devam eden ekonomik sıkıntılar vatandaşı bunaltırken devlet bunu önleyici destekler için çalışıyor. Yapılan açıklamaya göre 170 bin TL faizsiz kredi başvurunun hemen ardından vatandaşa ödenecek. Bankaların genel şartlarının yanı sıra özel birde şart eklendi. Başvuru yapan erkeklerin bedelli askerlik yapıp yapmadığı da sistem üzerinden kontrol edilecek. Bedelli olarak askerlik yapmayan vatandaşa 170 bin TL tutarındaki kredi başvuru onayından hemen sonra verilmiş olacak. İsteyenler krediyi ATM’lerden de çekebilecek.

Kredinin diğer detayları da belirtildi. Kredi için ödeme planları oluşturulmuş durumda. 8 aya varan taksit seçenekleriyle faizsiz alınan kredi kolaylıkla ödenebilecek. Pandemi durumları da göz önüne alınarak ödemenin yapıldığı tarihten itibaren 3 ay sonrasına kadar geri ödeme de istenmeyecek. Ödeme planını vatandaş istediği şekilde oluşturabilirken bu konuda bankalar müşterilerine yardımcı olacak. Faiz olmamasından dolayı ödemeler konusunda sıkıntı yaşanmayacağı belirtilse de vatandaşı daha da rahatlatmak adına ödeme koşullarında katı yaptırımlara gidilmeyecek. Başvurular doğrudan şube üzerinden gerçekleştirilebileceği gibi mobil seçenekler kullanılarak da yapılabilecek. Ancak bu konu tam olarak netlik kazanmış değil. Ödeme esnasında kalabalık olunmaması adına ATM, şubede elden teslim ya da hesaba yatırılma suretiyle ödemeler sağlanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP