DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
3 Farklı Çalışma İle Milyonlar Kolaylıkla Ödeme Alacak Bir Haber Tüm Vatandaşı Coşturacak
  • Finans 365
  • Finans
  • 3 Farklı Çalışma İle Milyonlar Kolaylıkla Ödeme Alacak Bir Haber Tüm Vatandaşı Coşturacak

3 Farklı Çalışma İle Milyonlar Kolaylıkla Ödeme Alacak Bir Haber Tüm Vatandaşı Coşturacak

Devlet 3 önemli düzenlemeyi sistematik hale getirerek vatandaşa kolaylık saplamaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre 3 farklı sistem güncellendi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:10
3 Farklı Çalışma İle Milyonlar Kolaylıkla Ödeme Alacak Bir Haber Tüm Vatandaşı Coşturacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşa en çok kredi sicil notundan çok faizli kredileden mustaripken pandemi dolayısıyla yaşanan fatura ödemeleri de vatandaşı hayli yoruyor. Bu üç paket için devlet farklı ödeme planları oluştursa da vatandaşların derdine tam olarak çare olunmuyor. Devlet bu sıkıntının üzerine giderek yeni bir çalışmanın startını verdi. Buna göre kredi sicil affı gündeme gelecek ve bankalar kredi kampanyalarını buna göre oluşturacak. Bir diğer düzenleme faizsiz kredi imkânı vatandaşa sağlanacak .İlerleyen günlerde vatandaşlara faizsiz kredi veren bankaların sayısı inanılmaz artacak. Faturaları başına bela olan vatandaşlar içinse devletten destek geliyor. Bundan böyle faturalar dert olmayacak.

Herkes Aynı Ödemeyi Almayacak

Gerek kamu bankaları gerek özel bankalar kredi sicil notu düşük olan vatandaşlara kredi vermemeye devam ediyor Yaşanan bu gerginlikten en çok vatandaş yorgun düşüyor. Devlet pandemi dolayısıyla nakit ihtiyacı yaşayan vatandaşlar için dertsek paketi oluşturmak yerine sicil notlarını ortadan kaldırmayı uygun gördü. Artık vatandaşlar sicil notlarına bakılmadan kredi alabilecek. Bir diğer yenili faizsiz kredi oldu buna göre faizsiz kredi almak isteyen vatandaşların bankaların sitelerini takip etmeleri gerekecek. İlerleyen günlerde bankalar faizsiz kredilerin reklamını yapmaya başlayacak. En önemli yeniliklerden bir tanesi olan kira ve fatura desteği ise vatandaşın sırtından büyük bir yük alacak. Buna göre büyükşehirler ve diğer şehirler olarak kategorize olacak olan vatandaşlar buna göre ödeme alacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP