Kredi Faizleri Düştü! O Bankalar 0,49 Faiz Oranı İle Kredi Vermeye Başladı
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kredi Faizleri Düştü! O Bankalar 0,49 Faiz Oranı İle Kredi Vermeye Başladı

Kredi Faizleri Düştü! O Bankalar 0,49 Faiz Oranı İle Kredi Vermeye Başladı

Bankalar faizleri düşürmeye devam ediyor. Özellikle kamu bankaları her geçen gün faiz kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Son güncelleme ile birlikte üç kamu bankası taşıt kredisi faiz oranlarını 0,49 seviyesine kadar düşürdü. İşte bankaların güncel faiz oranları.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:27
Kredi Faizleri Düştü! O Bankalar 0,49 Faiz Oranı İle Kredi Vermeye Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamu bankaları faiz indirmeye devam ediyor. Özellikle Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank konut kredisi faizlerinin ardından taşıt kredisinde faiz indirimi yapmaya başladı. Kamu bankaları yerli üretim araçlarda dev indirim kampanyası başlattı.

Üç kamu bankasından yapılan açıklamaya göre binek araçlarda 50 ile 120 bin arası araç alımlarında 18-36 ay arası vade için 0,49 ve 0,69 arası faiz uygulanacak aynı şekilde ticari araç alımlarında 30-60 ay vadelerde ve 72 bin ile 120 bin tl arası taşıt alımlarından aynı faiz oranı uygulanacak.

Uygun Taşıt Kredisi Verilen Markalar Hangileri?

Bankaların yaptığı açıklamalara göre Fiat, Hyundai, Honda, Reno, Temsa ve Ford marda araçlarda 0,49 faiz oranı ile taşıt kredisi kullandıracak. Özel bankaların bu kampanyaya katılması bekleniyor. Özellikle Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal’ın bu hafta yaptığı konuşma sonrası bankaların kredi faizlerinde yeniden indirime gitmesi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP