DOLAR

32,4561

0.08%
EURO

34,8269

-0.03%
ALTIN(gr)

2.426,05

-0,35%
BİST 100

%
Erdoğan: Vatandaşlarımızın ekonomisini rahatlatacağız, teröre teslim asla olmayacağız!
  • Finans 365
  • Finans
  • Erdoğan: Vatandaşlarımızın ekonomisini rahatlatacağız, teröre teslim asla olmayacağız!

Erdoğan: Vatandaşlarımızın ekonomisini rahatlatacağız, teröre teslim asla olmayacağız!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Türkiye'nin finans darbecilerine ve ekonomik teröre asla teslim olmayacaklarını, ekonomiyi düzeltmek için gerekli çalışmaların sürdürüleceğini açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:58
Erdoğan: Vatandaşlarımızın ekonomisini rahatlatacağız, teröre teslim asla olmayacağız!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Türkiye ekonomisi hakkında gelecekte daha iyi bir ekonomi modeli ortaya çıkaracaklarını ve bugün uyguladıkları bu ekonomik kararların gelecekte Türkiye ekonomisinin elini rahatlatacak olduğunu açıkladı.

Ekonomik olarak Türkiye’nin terör örgütlerine ekonomisini teslim etmeyeceğini ve finansal teröre karşı her adımı atacaklarını açıklayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, “Geçtiğimiz zorlu sınamalar bize büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa davasından asla taviz veremeyeceğimizi tekrar hatırlatmıştır. Bir kez daha gördük ki ya olacağız ya öleceğiz, bunun başka yolu yok.” şeklinde konuştu.

Erdoğan, “Filanca yabancı finans kurumu şöyle diyormuş, filanca devlet ülkemize şaşı bakıyormuş, filanca kesim saçma sapan yollara tevessül ediyormuş… Bunların hiçbirinin zerre kadar kıymeti yoktur. Asıl olan ülke ve millet olarak bizim ne istediğimiz, ne yaptığımız, nereye varmak istediğimizdir.” diye konuştu.

Türkiye ekonomisinin daha iyi olabilecek olduğunu ve bunu yaparken asla finans terörünü kurbanı olmayacaklarını açıklayan Başkan Erdoğan, ”vatandaşlarımızın elini ekonomik olarak daha fazla rahatlatacağız” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP