DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Bitcoine Yönelik Hisse Senedi Portföyü Dönemi Başladı

Bitcoine Yönelik Hisse Senedi Portföyü Dönemi Başladı

eToro tarafından başlatılan bu sistemle beraber kişiler bitcoin ile bağlı şirketleri aramak zorunda kalmayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:03
Bitcoine Yönelik Hisse Senedi Portföyü Dönemi Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin ile işlem yapıldığı bu dönemde finansman kurumlar da kendimi buna göre ayarlıyor. Yapılan açıklamaya gtöre kendini güncel finansman gelişmelere açan bir diğer şirket eToro oldu. eToro aracılık şirketi olarak bilinen bir kurum. Kurumun ticaret platformu olması birçok yatırımcının dikkatini buraya çekiyor. Çünkü çok kapsamlı bir ağı olan kurumun şirket hafızası da oldukça iyi. Kripto para birimlerini de aktif olması eToro’yu harekete geçirdi. Buna göre bitcoin ile işlem yapan şirketlerin hepsini listeleyen kurum bu şirkteler Yatırım yapılması için gerekli olan tüm altyapıyı sağlamaya çalışıyor. Bu bağlamda hisse senedi portföyü oluşturan kurum yatırımcılar veya iş insanlarıyla bitcoin ile işlem yapan firmaları buluşturmaya çalışıyor. Bitcoin ile işlem yapan firmalar arasında PayPal, Nvidia, Canaan gibi kurumlar bulunuyor. eToro’yu kullana kullanıcıların yöneyim ücreti ödemeksizin 1000 dolarlık bir başlangıç ile bu şirketlere yatırım yapması mümkün gözüküyor.

Halka Açılma Fikri Cazibeli

Değer zinciri kavramını önde tutan şirket kripto para birimini fiyattan ziyade değerler zincirin ayakta tuttuğunu belirtiyor. Perakende şekilde yatırım yapan kişilerin bitcoine veya diğer kripto para birimlerine aşinalık kazanması şirketin en önemli önceliği diyebiliriz. Bazı şirketlerin sadece kripto para birimine dayanan ekipler kurması eToronto’nuın ne kadara isabetli bir işlem yaptığını da gözler önüne seriyor. Halka açılmayı bu kadar kafasına koyan eToronto çeşitli firmalarla anlaşarak bu konuyu daha da hızlandırmayı planlıyor. İlerleyen günlerde bu konu hakkında da açıklama yapılması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP