DOLAR

32,5640

0.21%
EURO

34,9415

-0.12%
ALTIN(gr)

2.444,64

0,36%
BİST 100

%
ING Bank’tan Vatandaşları Sevindirecek Bir Yenilik Daha Geri Ödeme Olmayacak

ING Bank’tan Vatandaşları Sevindirecek Bir Yenilik Daha Geri Ödeme Olmayacak

Yüksek limitli kredilerde belli bir süre geri ödeme olmaması kabul edilen bir durum. Ancak ING Bank ezber bozarak bu durumu tarihe gömdü. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:55
ING Bank’tan Vatandaşları Sevindirecek Bir Yenilik Daha Geri Ödeme Olmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemiden dolayı zor zamanlardan geçen vatandaşlara ING Bank çok uygun kredi kampanyaları sunuyor. Özellikle son dönemde sıklaşan bu kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Vatandaşlara 50 bin TL’ye varan kredi alma imkanı tanıyan banka bu kredilerin ödemesini ilk 3 ay almayacak. Turuncu Ekstra Nakit İade kampanyası adıyla kamuoyunun gündemine düşen banka şimdiden başvuru talebi alıyor. Kredi faiz oranlarında değişiklik yapmayan banka Merkez Bankasının faiz oranlarını düşürün çağrısını dikkate alan ilk bankalardan olmuştu. Kredi notu düşük olanlara ise banka son bir fırsat daha verdi. Kredi notu düşük olan ve bankaların kara listelerinde bulunan vatandaşlar da başvuru yapabilecek.

Herkes Başvuru Yapabilir

Verilecek kredi özel nitelikli bir kredi değil. Bundan dolayı işçisinden esnafına her vatandaş krediden yararlanabilecek. Tüzel kişiliklere de başvuru hakkı tanıyan banka tüzel kişiliklerin nasıl başvuru yapması gerektiğini de açıkladı. Ayrıca kırsal kesimlerde iş kurulması konusunda teşvik sağlayan banka çiftçilerden diğer evraklara ek olarak çiftçilik belgesi istiyor. TC kimlik numarasının görünür olduğu kimlik belgesi veya pasaport, kişi yabancı uyruklu ise oturma izni, son 3 aydır oturulan yerin ikamet belgesi ve elektrik, su, doğalgaz faturalarından bir tanesi herkesten istenecek belgelerden. Ayrıca kefil ve teminat istenmediği için maaş bordrosunun kesinlikle olması gerekiyor. Esnaflar için vergi levhasının getirilmesi zorunlu olmasa da başvuru esnasında hazırda bulundurulması kolaylık olacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP