DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Sadakatsiz Dizisinde Neler Oluyor? Rtük’ten İlk Ceza

Sadakatsiz Dizisinde Neler Oluyor? Rtük’ten İlk Ceza

Kanal D’de yayınlanan başrollerini Cansu Dere ve Caner Dindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisi ilginç konusuyla yayınlandığı günden beri izleyici ekranlara kilitlemeyi başardı. Dizi şimdiden halkı ikiye bölmüş durumda. Elbette bu kadar çok seyirci kitlesi olan bir diziyi Rtük’te es geçmedi ve ilk hamlesini yaptı. Peki, Sadakatsiz’de son durum ne?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:03
Sadakatsiz Dizisinde Neler Oluyor? Rtük’ten İlk Ceza
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yabancı bir senaryodan uyarlama olan Sadakatsiz dizisi aldatılan bir kadının içindeki umutsuzluk ve intikam duygusunu izleyicilere başarıyla vermektedir. Dizi her bölümde olduğu gibi geçtiğimiz günlerde yayınlanan 5. bölümü ile de yine şaşırtan olaylara imza attı.

Kocası tarafından aldatıldığını öğrenen Asya (Cansu Dere) onun en yakın arkadaşı olan Mert’in kendisine aşkını itiraf etmesinden sonra planlarını gerçekleştirmek için onunla birlikte oldu. Bu durum Türkiye’de büyük yankı uyandırdı. Bazı kesimlerce Asya haklı görülse de birtakım grup da bunun toplum ahlakına aykırı olduğunu savunup Rtük’ü şikayet bombardımanına tuttu.

Rtük’ten Sadakatsiz’e Ceza

Haftalardır izlenme rekorlarını elinde tutan dizi henüz 5. bölümdeyken ilk cezasını aldı. Asya’nın hem kocasından intikam almak hem de istediği belgelere ulaşmak için en yakın arkadaşı ve komşusu olan Mert ile birlikte olması Rtük tarafından hoş karşılanmadı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun gösterdiği gerekçeye göre; dizi yayınlanan son bölümünde evlilik dışı ilişkileri normal gibi gösteriyor, çocuk ve gençleri olumsuz yönde etkileyecek karakterleri sergiliyor. Bu kararın diziyi ilerleyen bölümlerinde nasıl etkileyeceği ise şimdiden merak uyandırıyor. Senaristler gerekçeyi yok sayıp hikayenin aslına sadık mı kalacak yoksa Rtük’ün kendisine çizdiği sınırlar içinden mi diziyi devam ettirecek? İzleyip göreceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP