SGK, BAĞ-KUR Ve SSK Tüm Emekli Maaşlarında 335 Lira İntibak Zammı Ne Zaman Gelecek?

SGK, BAĞ-KUR Ve SSK Tüm Emekli Maaşlarında 335 Lira İntibak Zammı Ne Zaman Gelecek?

Çalışma bakanlığı sevindirici haberi verdi. Çalışma bakanlığı SSK, BAĞ-KUR ve emekli maaşlarına 355 liralık zammı onayladı. BAĞ-KUR ve SSK emeklileri için bu tutar ne zaman ödenecek? İntibak zammı hesaplara ne zaman yatacak? Birçok emekli intibak zammının ne zaman yatacağına dair araştırmalara başlamış durumda. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:03
SGK, BAĞ-KUR Ve SSK Tüm Emekli Maaşlarında 335 Lira İntibak Zammı Ne Zaman Gelecek?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışma Bakanlığından Yeni Açıklama

Çalışma bakanının bugün yaptığı açıklamalarda ‘ Biz intibak zammı fikrini onayladık ve 355TL olarak teklifimizi belirttik. Ancak pandemi süreci nedeniyle şuan için resmi intibak duyurusu zammı gelmeyecek. Ancak bu sıkıntılar ortadan kalktığı zaman emeklilere daha güzel müjdeli haberle döneceğiz. ‘ ifadelerine yer verdi.

Emekliye İntibak Zammı Alanında Neler Değişti?

TV kanalları aracılığı ile çıkan haberler de bakanlığın intibak yasası ile ilgili çalışmaların gündeme gelmesi sonunda gerçek oldu. Şuan bu düzenlemeler sonrasın da maaşların ne kadar olacağı konusunda geçerli bir bilgi yok. Ancak intibak zammı 2020 için geçerlilik kazanmıştır.

Emekliye 355TL Ek İntibak Zammı Formülü Nedir?

Son düzenlemelerden sonra eğer belirtilen tarihten tarihlerden önce emekli olduysanız 55lira ile 355lira aralarında zam uygulanmıştır. Bu düzenleme sonrasında 2000 yılından sonrasın da emekli olan vatandaşlarda bu kampanyadan yararlanmak istemektedir. Eğer sizde bu kararı bekliyorsanız daha onay gerçekleştiğini söyleyemeyiz. TBMM’den bu konu hakkında herhangi bir onay çıkmadığı gibi hükümetin de bu konu hakkın da herhangi bir adım atması beklenmiyor. Ama eğer bu karar çıkarsa 5 milyon emekliye intibak zammı ödemeleri yapılacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP