Yıllık Aidat Almayan Kredi Kartları! Kredi Kartı Aidatı Almayan Bankalar 2020
  • Finans 365
  • Kredi
  • Yıllık Aidat Almayan Kredi Kartları! Kredi Kartı Aidatı Almayan Bankalar 2020

Yıllık Aidat Almayan Kredi Kartları! Kredi Kartı Aidatı Almayan Bankalar 2020

​​​​​Kredi kartlarına aidat almayan bankalar listesi güncellendi. Kart aidatı alan bankalar vatandaşların canını sıkıyor. Vatandaşta şu sıralar yıllık aidat almayan bankaların kredi kartlarını araştırıyor. İşte ​​​​​kredi kartına aidat almayan bankaların listesi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
Yıllık Aidat Almayan Kredi Kartları! Kredi Kartı Aidatı Almayan Bankalar 2020
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi kartlarına aidat almayan bankalar , kart işlemlerinin kısıtlanmasını ya da işlem karşılığının farklı yollarla alınmasını talep edebilmektedir. Bir bankanın yıllık aidatı almamasından emin olmak için bankanın özel müşterileri arasında yer almanız gerekecektir. Diğer müşterilerde ise taahhüt verilen zamanın 1 yılı aşması durumunda kart ücreti alınabilmektedir. Bu konuda müşterilere yapılacak bir bilgilendirme ile müşteriler, kart özelliklerinin değişmesine bağlı olarak bundan sonra kredi aidatı ödemeleri gerektiği bilgisini alabilmektedir.

Kredi Kartı Aidatı Almayan Kartlar Hangileridir?

Kredi kartlarında aidat talep etmeyen bankalar şu şekildedir:

  • Yapı Kredi Bankası’na ait World Eko Kart
  • Enpara.com’a ait kredi kartı
  • İş Bankası’na ait Maksimum Kart
  • Akbank’a ait Axess Free
  • TEB’e ait Sade Kart
  • Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi
  • Maksimum Aidatsız Kredi kartı
  • Fix Kart

Bu bankaların kredi kartlarından aidat talep edilmemektedir. Kredi kartınız bu özelliklerden birine tanımlandıysa kredi kartı aidatı alınmamaktadır.

Yapı Kredi Yıllık Aidat Almayan Kredi Kartı

Yapı Kredi’den aidatsız kredi kartı , 1 yıl sürelidir. Kartı almanızın üzerinden 1 yıl geçtikten sonra kart aidatı kesilmeye başlanır. Temassız özelliği karta tanımlanmıştır. Bu sayede 90 TL altındaki alışverişlerde şifre vermeden alışveriş yapılabilmektedir. Yıllık aidat alınmayan kart, puan biriktirme özelliğine sahiptir. Bu sayede yapılan her alışverişte kredi puanı toplar, puanlarla da tekrar alışveriş yapma imkanı sunar. Ödeme talimatları alabilecek kart, fatura ya da kira ödemesini yapabilme yetkisine sahiptir. Aynı zamanda nakit avans limiti de bulunan kart, ihtiyaç duymanız halinde nakit para da verebilmektedir. Kartın limiti, kişilerin aldıkları maaşa göre belirlenmektedir.

Enpara.com Yıllık Aidat Almayan Kredi Kartı

Enpara’dan aidatsız kredi kartı almak için internet üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir. kredi kartının kullanım limiti, kişilerin kredi notuna ve aldığı maaşa göre belirlenmektedir. İnternetten yapılacak başvurunun olumlu sonuçlanması durumunda kart alınabilir. Karttan aidat alınmaması için kullanılmaması gerekmektedir. kartın kullanılmaya başlanması durumunda yıllık 100 TL kredi kartı aidatı ödenmektedir. Kart, 90 TL’ye kadar alışverişlerde uzaktan işlem yapabilmektedir. Otomatik ödeme talebi alabilecek kart ile fatura ve kira ödemelerini yapabilmektedir.

İş Bankası Yıllık Aidat Almayan Kredi Kartı

İş Bankası’ndan aidatsız kredi kartı , yurt dışında da geçerlidir. puan toplama özelliği ile alışveriş yaptıkça daha fazla alışveriş için kredi kartı puanı toplayabilirsiniz. Ödeme yaparken, yurt dışı harcamaları ödeme döneminin sonuna kadar döviz türünden yapılabilmektedir. Ödemelerin döviz ile yapılması durumunda döviz, banka içinde TL’ye dönüştürülür. Kart aidatı, taahhüt süresinin sonuna kadar alınmamaktadır. Bu nedenle taahhüdün kaç yıllık verildiğine dikkat edilmesi gerekmektedir.

Akbank Yıllık Aidat Almayan Kredi Kartı

Akbank’tan aidatsız kredi kartı , Axess Free olarak geçmektedir. Bu kart ile yapılacak alışverişlerde de puan toplama garantisi bulunmaktadır. Fatura ödemelerinde otomatik ödeme talimatları verilebilmektedir. Bunun yanında yapılan her ödemeden puan kazanılır. Taahhüt süresi, bu bankanın müşterileri için bulunmamaktadır. Banka, maaş müşterilerine taahhüt süresi olmadan, aidatsız kredi kartı imkanı sunmaktadır. Aynı zamanda kart ile otomatik ödemenin yanında otomatik havale talimatı da verebilirsiniz. Otomatik havale talimatında vereceğiniz herhangi bir hesaba her ay belirli bir miktarı düzenli olarak gönderebilirsiniz. Kartın kullanımı durumunda kart ekstrelerinin ödenememesi halinde, banka kolaylık sağlamaktadır. Yıllık aidatsız kredi kartı yanında, ödeme erteleme, kredi ekstresi düşürme gibi işlemleri yapmaktadır. Daha sonra eklenecek uygun faiz oranları ile ödemenizi bir sonraki aylara atabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP