DOLAR

32,5183

-0.08%
EURO

34,9635

0.33%
ALTIN(gr)

2.434,52

0,48%
BİST 100

%
Türk Telekom’dan Harika Bir Haber, 3 Bin Tl Maaşla Personel Alımı Yapılacak
  • Finans 365
  • Gündem
  • Türk Telekom’dan Harika Bir Haber, 3 Bin Tl Maaşla Personel Alımı Yapılacak

Türk Telekom’dan Harika Bir Haber, 3 Bin Tl Maaşla Personel Alımı Yapılacak

Yaptığı yatırımlarla ve kaliteli işleriyle adından sıkça söz ettiren Türk Telekom bu seferde vatandaşı sevindirecek bir haberle geldi. Yeni istihdam duyurusuna göre Türkiye’nin 16 şehrinden yeni personel alımlarına başlayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
Türk Telekom’dan Harika Bir Haber, 3 Bin Tl Maaşla Personel Alımı Yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni personel alımı çerçevesinde Türk Telekom toplamda 1600 kişiye istihdam oluşturacak, özellikle Türk Telekom çağrı merkezi bünyesinde başlatılan alımlara ilişkin başvuru koşulları ve diğer tüm detaylar internet sitesinde yer alıyor. Türkiye’nin en büyük telekomünikasyon kuruluşu olan Türk Telekom 2020 yılındaki bu alımları ile beraber personel alımının 5 bine ulaşmasını hedefliyor.

Geçtiğimiz ay başlayan alımlar halen devam ediyor, vatandaş istediği şehri kolayca bulup oraya başvurabilir. Alımlar Türk Telekom yan kuruluşlarından biri olan AssisTT arasında yeni bir istihdam protokolü imzalandı. Bu protokole göre Çağrı Merkezleri’nde çalıştırılmak üzere 1600 üstü alım yapılacak ve 16 şehri kapsayacak.

Alımlar Yıl Sonuna Kadar Devam Ediyor

Türk Telekom yeni istihdam çalışması kapsamında Türkiye’nin 16 şehrinden çağrı merkezinde çalışmak üzere alınan personeller yıl sonuna kadar devam edecek. İlk aşamada 1600 yeni personel alınması planlanıyor, geçtiğimiz aydan bu yanan tamamlanmış olan alımlar halen devam ediyor. Bu rakamın yıl sonuna kadar 5 bine yaklaşması hedefleniyor. Köklü bir şirket olan Türk Telekom’da çalışmak herkesin isteyeceği bir şeydir.

Bu veriler neticesinde 2020’de Türk Telekom mart ayından bu yana tam 3400 kişiye istihdam sağladı, 1600 ile beraber 2020’de 5 bini gecik kişiye istihdam sağlanması planlanıyor. 16 şehir ise;

  • Ege Bölgesi; İzmir, Aydın
  • İç Anadolu Bölgesi; Ankara, Karaman
  • Karadeniz Bölgesi; Amasya, Çorum, Giresun, Ordu, Rize, Samsun
  • Akdeniz Bölgesi: Burdur
  • Güneydoğu Anadolu Bölgesi; Adıyaman, Diyarbakır
  • Doğu Anadolu Bölgesi: Erzincan, Erzurum, Van

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP