DOLAR

32,5301

0.11%
EURO

34,9763

-0.14%
ALTIN(gr)

2.439,75

0,16%
BİST 100

%
75 TL Taksitle Kredi Alınacağını Duyan Vatandaşlar ING Bank’a Akın Etti
  • Finans 365
  • Finans
  • 75 TL Taksitle Kredi Alınacağını Duyan Vatandaşlar ING Bank’a Akın Etti

75 TL Taksitle Kredi Alınacağını Duyan Vatandaşlar ING Bank’a Akın Etti

ING Bank vatandaşlara uygun kredi vermek için tüm yetkilileri seferber etti. Yapılan açıklamaya göre ayda 75 TL’ye vatandaş kredi çekebilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:08
75 TL Taksitle Kredi Alınacağını Duyan Vatandaşlar ING Bank’a Akın Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi almak isteyen vatandaşlara alternatif sunan ING Bank birçok kredi kampanyasıyla kamuoyunun gündemine düştü. En çok ilgi çeken kredi kampanyası ise ayda 75 TL ödemeli kredi kampanyası odu. Cazip kredi faiz oranı ile vatandaşların ilgisini çeken banka binlerce vatandaşın kredi almasını bekliyor. Pandemi dolayısıyla iş bulamayan vatandaşlar çareyi kredi çekmekte arıyor. Bu şekilde nakit ihtiyacını karşılayacak olan vatandaşlara bankalar yardımcı olmaya çalışıyor. 18 yaşından büyük olan ve düzenli gelire sahip tüm vatandaşlar ING Bank’ın kredi kampanyasından yararlanacak. Herkes kredi alabilsin diye şartlar inanılmaz şekilde esnek bırakıldı. Yaş sınırlaması getirmeyen banka sadece düzenli gelir şartını gündem yapıyor.

Dosya Masrafı Duyanları Şok Etti

Dosya masrafı ve faiz oranını da açıklayan yetkililer bu noktalarda da gayet vatandaş lehine işlem yapmaya özen gösterdiler. Yapılan açıklamaya göre %1.14 oranında faiz uygulanacak olan kredi kampanyası için toplamda 10 TL dosya masraf ücreti alınacak. Bu sayede vatandaşın bütçesi sarsılmadan kredi alabilecek. Alınan kredinin 3 ay geri ödemesi olmayacak ve maksimum 36 ay vade uygulanmış olacak. 3 ay geri ödeme olmaması binlerce vatandaşı sevindirecek çünkü kredi alır almaz başlanan ödeme vatandaşta telaşa sebep oluyor. Telaşa mahal vermemek adına banka vatandaştan 3 ay ödeme almayacak ve 3. Ayın sonunda ödeme planı işliyor olacak. Başvurular ise şubeler aracılığıyla ya ALO Kredi Destek Hattı aracılığıyla yapılmış olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP