DOLAR

32,3727

-0.35%
EURO

34,7047

-0.34%
ALTIN(gr)

2.397,25

-1,04%
BİST 100

%
Akbank’tan Fırsat Niteliğinde Bir Kampanya Geldi Herkes Yararlanacak

Akbank’tan Fırsat Niteliğinde Bir Kampanya Geldi Herkes Yararlanacak

Akbank vatandaşların normal şekilde kredi alması için elinden geleni yapıyor. En son ki yenilik herkesi şaşırttı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:11
Akbank’tan Fırsat Niteliğinde Bir Kampanya Geldi Herkes Yararlanacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

18 yaşındaki gençten 55 yaşındaki çalışankişilere kadar herekse verilecek kredi için herkes tetikte bekliyor. Farklı şekillere yapılacak başvuru sayesindekredi, almayan kalmayacak. Bu sayedepandemi dolayısıylavatandaşların yaşadığı mali sıkıntı az da olsa giderilmiş olacak. İhtiyaç kredi olarak verilecek kredi kimsenin kredilendirilme miktarı düşürülmeyecek. Saha önce yapılan bu uygulama çok sayıda şikayet aldığından tekrardan aynı uygulamaya gidilmeyecek. Yapılan açıklamaya göre faiz oranı %1.13 olacak. Gayet makul karşılanan kredi faiz oranıyla berabervatandaşlar rahatlıkla başvuru yapabilecek. Vadeseçenekleri ise 36 ay olarak açıklandı. Kişiye özel kredilendirme ve ödeme planı oluşturacak olan banka kimseninbütçesini sarmasını istemiyor. Bu bağlamda müşteriler ile banak çalışmalarıbiriyle daima iletişi halindeolabilecek. ALO Kredi Destek Hattını faal olarak kullanan banka yeni dönemde de çizgisini bozmayacak.

Mesai Saatleri Vatandaşı İlgilendirmeyecek

Başvuruseçenekleri ise vatandaşları oldukça sevindir. Buna göre ATM’lere kadar başvuru yapmak mümkün olacak. Evinize en yakın ATM şubesiyleişlemeyapabileceksiniz. Evinin konforunda 24 saat kredi talebindebulunmak da artık mümkün. Yapılan açıklamaya göre mobil bankacılık işlemeli 7 gün 24 saat kredi için talep alabilecek. İnternet bankacılığı ve mobil uygulamada tutukluk olmayacak bundan dolayı sistem kilitlenmesi ya da sistemin çökmesi gibi sorunlarla karşı kaşıya kalmayacaksınız. Dileyen vatandaşlar ise bankalara giderek yüz yüze kredi başvuru oluşturabilecek. Kredi sicil notuna bakacak olan banka kredi sicil notu düşük olan vatandaşlardan kefil talep edecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP