DOLAR

32,5180

0.07%
EURO

34,9401

-0.18%
ALTIN(gr)

2.434,19

-0,07%
BİST 100

%
Kırmızı Oda’nın Alya’sı Diziden Ayrılıyor Mu?

Kırmızı Oda’nın Alya’sı Diziden Ayrılıyor Mu?

Ekranların en sevilen dizisi Kırmızı Oda’da haftalardır yürekleri burkan Alya’nın hikayesini izledik. Çocukluğundan beri yaşadığı travmaları ve annesinin ruhunda bıraktığı izleri herkes gözyaşları ile izledi ve Alya’nın iyileşme sürecine şahitlik etti. İnsanların akıllarındaki soru şu: Tedavisi bittiği için bundan sonraki bölümde Alya’yı diziden çıkartacakları mı? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:12
Kırmızı Oda’nın Alya’sı Diziden Ayrılıyor Mu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tv8 yayınlanan başrolünü Binnur Kaya’nın üstlendiği Kırmızı Oda dizisi Türk televizyonlarında bir ilke imza atarak ilk psikolojik dizi olma unvanını elinde tutuyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ aldı kitabından uyarlanan dizi de birbirinden bağımsız kişilerin psikolojik sorunları tek tek ele alınıyor. Bunların arasından insanların içine en çok işleyen ise Melisa Sözen’in oynadığı Alya karakteri oldu. Usta oyuncu tüm yeteneklerini sergilediği rolünde yaşanan dramayı izleyiciye öylesine aktardı ki uzun süredir etkisi devam etmekte. Hatta sosyal medyada Melisa Sözen’in ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünü alması için paylaşım rekorları kırıldı.

Alya Diziden Çıkacak Mı?

En son yayınlanan 10. bölümünde Alya’nın çocukluğundaki o korkunç olayla yüzleşti. Alya’nın neden kendini ezik hissettiğinin ve annesinin kıyafetlerini üzerinden çıkarmadığının cevabı son bölümde izleyiciye verildi. Küçüklüğünde annesinin gözünün önünde kendisini asması ve o esnada sarf ettiği sözler onun bilinçaltında hep bir yara olarak kaldı. Zor da olsa bununla yüzleşmek doktoru sayesinde kendine açılan yeni kapıları keşfetmek kendisini yeniden bulmasını sağlıyor. Tabiki bu durum hayran kitlesini bir az üzmüş durumda. Çünkü dizide iyileşen her hasta diziden çıkıyor ve yerine yeni kişiler konuk alınıyor. Melisa Sözen hayranları şimdiden Alya’nın hikayesinin biteceğinden endişeli. Bir sonraki bölümde neler olacağını izleyip göreceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP