DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Hazal Kaya’dan Şaşırtan Açıklaması! Bizim Hikaye Dizisi İçin Ne Dedi?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Hazal Kaya’dan Şaşırtan Açıklaması! Bizim Hikaye Dizisi İçin Ne Dedi?

Hazal Kaya’dan Şaşırtan Açıklaması! Bizim Hikaye Dizisi İçin Ne Dedi?

Hazal Kaya geçtiğimiz sene başında final yapan ve herkesçe sevilen dizi ‘Bizim Hikaye’ için hangi çarpıcı açıklamaları yaptı? Açıklamalarında kimleri neden hedef aldı? Haberimizin devamında.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:13
Hazal Kaya’dan Şaşırtan Açıklaması! Bizim Hikaye Dizisi İçin Ne Dedi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugüne kadar sayısız televizyon dizisinde oynamış olan ve bir süredir televizyonlarda görülmeyen Hazal Kaya, oynadığı dizilerde pek çok sevenin kalbini kazandı. Ancak bilindiği gibi 2019 yılında oyndağı “Bizim Hikâye” adlı televizyon dizisi final bölümü yayınladıktan sonra, herhangi bir projede yer almamıştır. Bu dönem arasında bebeği Fikret Ali’ye doğum yapan ünlü oyuncu, bir süre dizilerde görülmemişti. Fakat burada içinde bulunduğumuz pandemi zamanın da yüksek bir etkisi var.

2019 senesinde Bizim Hikâye dizisinin bitmesiyle hemen hemen 2 sene ara vermiş ve kendini dinlenmeye almıştı. Ancak geçtiğimiz haftalarda yeni bir sinema projesi ile tekrar gündeme oturdu. Sevilen oyuncu bu kapsamda yakın dönemde duyurulan “Benden Ne Olur?” isimli sinema filminde başrol olarak yer alacak. Fakat filmin ne zaman yayınlanacağı bilgisini şu an edinmediği için, Hazal Kaya sevenleri filmin detaylarını heyecanlı bir şekilde şimdiden beklemeye başladı. Bu projeye ek olarak “Menajerimi Ara” dizisinde konuk oyuncu olarak kendini gösteren ünlü oyuncunun ekranlara hangi tarihte giriş yapacağı dört gözle bekleniyor.

Virüsün Son Bulmasını Bekliyor

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan Hazal Kaya’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı fotoğraf paylaşımı, bilindiği gibi “Covid 19’un Son Bulmasını Bekliyorum” açıklamasıyla gönderilmişti. Dolayısıyla ünlü oyuncu, pandemi döneminin bitmesini beklediğinin sinyallerini böyle vermişti. Hazal Kaya’nın sevenleri bu paylaşımları gün gün takip ederek, oyuncuyu yakından takip ettikleri izlenimini her yorumda belirtiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP