Emekliye / Emeklilere Faizsiz Kredi Son Dakika Gelişmeleri Neler?
  • Finans 365
  • Kredi
  • Emekliye / Emeklilere Faizsiz Kredi Son Dakika Gelişmeleri Neler?

Emekliye / Emeklilere Faizsiz Kredi Son Dakika Gelişmeleri Neler?

Enflasyon rakamlarının her geçen gün yükselmeye devam ettiği günümüzde ne yazık ki emekli maaşı ile geçinmek her geçen gün biraz daha zorlaşıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:13
Emekliye / Emeklilere Faizsiz Kredi Son Dakika Gelişmeleri Neler?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçim sıkıntısı yaşayan emeklilerin rahat bir nefes almasını sağlamak adına hükümet emeklilere faizsiz kredi verileceğini açıklamıştı.

Ancak aradan geçen uzun zamana rağmen ne yazık ki emeklilere faizsiz kredi ya da emekliye maaşının 10 katı maaşından faizsiz avans verilmesi için gereken adımlar atılmadı.

Emeklilere Faizsiz Kredi Veren Bankalar Var Mı?

Hayır, emekliye faizsiz kredi veren bankalar listesinde şu anda hiçbir banka yer almıyor. Yani şu anda Ziraat Bankası emekli kredisi paketinde dahi faizle kredi verilmekte olup sadece hükümet tarafından böyle bir kampanyanın başlatılması durumunda emeklilere faizsiz kredi verilmesi söz konusu olacak gibi görünüyor.

Emeklilere Faizsiz Maaş Avansı Verilecek Mi?

Ne yazık ki bu konu hakkında hükümet tarafından yapılan net bir açıklama bulunmuyor. Birkaç ay önce bu konuda çalışmaların sürdüğü açıklanmış ancak net bir şekilde çıkıp çıkmayacağı konusunda bir açıklama yapılmamıştı.

Emekliler büyük bir umutla 10 maaşa kadar faizsiz ihtiyaç kredisi müjdesinin verilmesini ya da en azından 3 maaşa kadar emekliye faizsiz kredi verilmesini ve bu kredinin ödemelerinin banka hesabından otomatik olarak kesilmesini talep ediyor.

Bankaların güncel kredi faiz oranları, kredi ve kredi kartı kampanyaları, ekonomi ve finans dünyasındaki gelişmeleri yakından takip etmek için sayfalarımızı ve mobil uygulamamızı indirebilirsiniz…

Android Mobil Uygulama İçin TIKLAYINIZ…

İOS Mobil Uygulamamızı indirmek için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız İçin TIKLAYINIZ…

Twitter Sayfamız İçin TIKLAYINIZ…

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP