DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan Gıda Fiyatları Açıklaması
  • Finans 365
  • Finans
  • Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan Gıda Fiyatları Açıklaması

Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan Gıda Fiyatları Açıklaması

Maliye Bakanı Berat Albayrak yapmış olduğu bir açıklama ile gıda fiyatlarında dair açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:14
Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan Gıda Fiyatları Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyio Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı kapsamında yapmış olduğu konuşmasında ekonomi konusuna dair açıklamalarda bulunmuştu. Bu konuda hükümetin bazı adımlar atacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının ardından konuya ilişkin bir değerlendirmede Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan geldi.

MALİYE BAKANI BERAT ALBAYRAK’TAN FİYAT AÇIKLAMASI

Maliye Bakanı Berat Albayrak ekonomi gündemine ilişkin yapmış olduğu açıklamasında 2019 yılı değerlendirmelerinde bulundu. 2019 yılı için enteresan bir yıl olacak ifadelerini kullanan Bakan Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğon tarafından dile getiren gıda fiyatları ile ilgili de bilgi verdi. Bu konuda atılacak adımlar hakkında açıklamalarda bulunan Maliye Bakanı Albayrak şu ifadeleri kullandı.

“Belediyelerimiz hızlı bir kurulumla uygun fiyatla tanzim satış yerleri imkanı sağlayacak. Tarladan sofraya profesyonel, bütünleşik bir adım atılacak. Seracılıkla alakalı yeni yatırım, dönüşüm konusunda, modern olması konusunda bir paket hazırlayacağız. Bu hafta açıklayacağız. Kamu olarak biz sera konusunda stratejik bir yatırım yapılanmasına gideceğiz. Güçlü bir ekosistem kuracağız, çok hızlı adımlar atacağız”

Konuşmasında ayrıca vergi konusuna dair de planlarını açıklayan Maliye Bakanı Berat Albayrak “Çok geniş kapsamlı bir vergi reformu konusunda çalışıyoruz. Vergi artırarak azaltarak gelir artırılmaz, bütüncül bakmak lazım” dedi.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP