DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Bankalardan Dev Hizmet İki Farklı Çalışma Aynı Anda Yapılacak
  • Finans 365
  • Finans
  • Bankalardan Dev Hizmet İki Farklı Çalışma Aynı Anda Yapılacak

Bankalardan Dev Hizmet İki Farklı Çalışma Aynı Anda Yapılacak

Bankalar vatandaşlara kredi vermek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. En son yapılacak proje heyecan uyandırdı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:15
Bankalardan Dev Hizmet İki Farklı Çalışma Aynı Anda Yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre bankalar vatabda6arm için 2 farklı çalışma hazırlamış durumda. İki farklı kredi hizmeti sunacak olan bankalar şimdiden başvuru formlarını hazırladı. Vatandaşların hepsinin yararlanacağı çalışan için işlemler devam ederken başvurular için kısa bir zaman kaldığı açıklandı. İlk kredi esnaf olan vatandaşlara verilecek ve kadın esnafla için ayrıcalık tanınacak. Esnafların kepenk kapattığı şu günlerde verilecek olan bu kredi esnafa tekrar dükkânlarını açtırabilir. Çalışmaların tamamlanmasından sonra ek süre verecek olan bankalarla bu sürede hazırlanması gereken evrakları d açıklamış olacak. Başvuru süreci içinde vatandaşlar ayrıca evrak için vakit harcamayacak. Esnafların esnaf olduklarını belgelemeleri için verilecek bu süre diğer vatandaş içinse fatura ve diğer evraklara yönelik olacak.

Esnaf Her Krediyi Alabilir

Kamu bankaları tarafından verilecek kredi kampanyasını diğer ise esnaf olmayan vatandaşlara yönelik olacak. Esnaf olan vatandaşların bu krediden yararlanması mümkün olmayacak. Ancak dileyen esnaf kendi için hazırlan krediyi almayıp diğer vatandaş için hazırlan kredilerden ama şansı yakalayacak. Esnaf olmayan vatandaşların esnaf kredisi almaları teknik olarak mümkün olamayacak. Çünkü esnaflar için verilecek kredide esnaf vatandaşların mensup olduğu odadan belgeler talep edilecek. Esnafla için ayarlanacak olan kredilerin limitleri 105 TL’ye kadar çıkarken diğer vatandaşlar 80 bin TL’ye kadar kredi alabilecek. Faiz oranları ise esnaflar için %1.11 olarak hesaplanırken diğer vatandaşlar için %0.98 olacak. Başvurular online, banka ATM’leri ve banka şubeleri üzerinden yapılacak ve süre kısıtlaması olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP