DOLAR

32,5424

0.16%
EURO

34,9534

-0.07%
ALTIN(gr)

2.458,08

0,91%
BİST 100

%
1300 TL Alacak Olan Vatandaşlar İçin Son Çağrı Yapıldı Ek Süre Verilmeyecek
  • Finans 365
  • Gündem
  • 1300 TL Alacak Olan Vatandaşlar İçin Son Çağrı Yapıldı Ek Süre Verilmeyecek

1300 TL Alacak Olan Vatandaşlar İçin Son Çağrı Yapıldı Ek Süre Verilmeyecek

İhtiyaç sahibi olan vatandaşlara yapılacak ödeme için başvuruların başlamasına az kaldı. Başvurulara dair çarpıcı açıklamalarda bulunuldu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:17
1300 TL Alacak Olan Vatandaşlar İçin Son Çağrı Yapıldı Ek Süre Verilmeyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SED ödemeleri olarak açıklanan ödeme paketi için hazırlıklarını tamamlayan devlet başvuru almaya başlayacak. Online şekilde gerçekleşecek başvurular için yeteri kadar süre verileceğini açıklayan devlet bu süre dışında süre verilmeyeceğini belirtti. Bundan dolayı ilgili sitenin duyurular kısmının ve E Devletin devamlı takip edilmesi tavsiye edildi. Yapılacak ödemeye talebin yoğun olacağı tahmin ediliyor bundan dolayı sisteminin hata vermemesi için vatandaşların erkenden tüm işlemlerini halletmeleri isteniyor. Tüm işlemlerini halleden vatandaşlar yine E Devlet üzerinden ödeme alıp almayacaklarına dair cevap alacaklar. Ödemesi onaylanan vatandaşlar paylaştıkları hesap bilgileri veya PTT aracılığıyla ödem alabilecek. SED ödemeleri çocukları kapsadığından evladı olan ailelerin başvuru yapması isteniyor.

Başvurular E Devlet Üzerinden Online Şekilde Yapılacak

1300 TL olarak belirlenen ödemeler için ard arda açıklamalar gelmeye devam ediyor. Eğitim hayatı devam öğrenciler için hazırlanan ödeme paketinde başka seçeneklerde bulunuyor. Yapılan başvurunun içeriğine bakılarak devlet vatandaşı başka birimlere yönlendirme hakkına sahip. Bundan dolayı başvuru formunda sorulan soruların doğru şekilde yorumlanması çok önemli. Buna ek olarak verilecek olan ödeme okul öncesi öğrencileri de kapsayacak. Hangi yaşta olunursa olsun eğitim hayatı devam eden öğrencilerin aileleri muhakkak başvuru yapmalı. Yapılan açıklamaya göre 130 bin çocuğun ödemelerden yararlanması bekleniyor. Bu çocuklar için ayrılan ödenek ise toplamda 136 milyon TL. İhtiyaç sahibi aileler çocuklarından ayrılmasın diye SED ödemelerine hız verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP