DOLAR

32,4489

-0.13%
EURO

34,8060

-0.5%
ALTIN(gr)

2.443,04

0,30%
BİST 100

%
İstanbul’da PTT Tanzim Satışları Başladı

İstanbul’da PTT Tanzim Satışları Başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan İstanbul'da e-tanzim satışlarının PTT aracılığı ile başladığını duyurdu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:17
İstanbul’da PTT Tanzim Satışları Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan’ın yapmış olduğuaçıklamaya göre Ankara’da başlayan tanzim satışların dün itibarıyla İstanbul’dada başladığını duyurdu.

E-PTT AVM üzerinden yapılan online alışverişlerdevatandaşlar tanzim satış noktalarına gitmeden internet üzerinden ödeme yaparakistedikleri sebze ve meyvelere sahip olabilecekler.

Konuyla alakalı açıklamalar yapan Ulaştırma ve AltyapıBakanı Cahit Turhan Türkiye’nin milli pazar yeri platformunun www.epttavm.comolduğunu ve ilk olarak satışların Ankara’da başladığını e tanzim satışlarınınİstanbul’da da Start aldığını söyledi. Vatandaşların yoğun ilgisinin olduğunusöyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan diğer illerimiz içinde e-tanzimsatış çalışmalarımız devam ediyor kısa süre içerisinde diğer şehirlerimizde debu tarz bir hizmet vermek için ataklar yapacağız.

Bakan Turhan satışların PTT güvencesi ile başladığını veinternet üzerinden satışların son derece yoğun olduğunu söyledi. Satmışolduğumuz sebze ve meyveler soğuk hava deposunda bekliyor bunun için soğuk havadepoları kiralandı. E-tanzim 8 çeşit ürün sipariş verebilirler. Ancak teküründen en fazla 3 kilo satın alabiliyorlar müşterilerin verecekleri siparişilk olarak e PTT AVM ekranına geliyor ve burada yetkililer tarafındanonaylanıyor.

Daha sonra barkod ve sevk evrakları hazırlanıyor burada hermüşterinin için ürünler zarar görmeden tartılıyor ve 1’er kilogramlık paketlerekonuluyor. Daha sonra adrese göre ayrılan siparişler PTT araçlarına konularak sonradanda ise siparişler müşterilere kapılarda teslim ediliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP