DOLAR

32,5816

0.28%
EURO

34,7341

-0.09%
ALTIN(gr)

2.498,78

0,59%
BİST 100

%
Akıllı Telefonlar Akbile Dönüşüyor!

Akıllı Telefonlar Akbile Dönüşüyor!

1999'da Çalık Holding bünyesinde kurulan Aktif Bank, yeni bir projeye imza atıyor. Günlük hayatımızda büyük bir sıkıntıya sebep olan "yetersiz bakiye" akıllı telefonlarımıza indireceğimiz aplikasyon sayesinde tarihe karışacak gibi gözüküyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:19
Akıllı Telefonlar Akbile Dönüşüyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da toplu taşıma araçlarında Akbil’e alternatif olabilecek bu uygulama başka konularda da kolaylık sağlayacak ve İstanbul’da toplu taşıma araçlarını kullanan insanlara rahat bir nefes aldıracak.

“Telefonunuzdaki Kart Hiç Bitmeyecek”

Aktif Bank Genel Müdürü Serdar Sümer’in belirttiğine göre bu ulaşım aplikasyonu birçok konuda size yardımcı olacak.Tüketici bu uygulama sayesinde otobüse nerede ve ne zaman binmesi gerektiğini kolaylıkla öğrenebilecek, gideceği yerin rotasına rahatlıkla ulaşabilecek ve en önemlisi ödeme yapmak için yanında kart taşıması gerekmeyecek. Bu sebeple eski kart uygulamasında olduğu gibi dolum yeri arama zorunluluğu da olmayacak çünkü bu uygulama sayesinde hiçbir zaman “bakiyeniz yetersiz” uyarısı almayacaksınız. Bu yeni sistem sayesinde yapmanız gereken tek şey telefonunuzu okutup keyifle otobüsünüze binmek olacak.

Sadece Bir Ay

Hayatımıza büyük bir kolaylık sağlayacak bu uygulamamanın İstanbul’da hizmete girmesi için daha bir ay olduğu söyleniyor. Aktif Bank’ın yaptığı açıklamaya göre uygulama yaklaşık bir ay sonra hizmete sunulacak bu uygulama hizmete girdiğinde İstanbul’da kullanılabilecek. Yolculuğunuzun rotasını görebilecek, bineceğiniz ve ineceğiniz durağı görmenizi sağlayan aynı zamanda ödemenizi rahatlıkla yapabileceiğiniz bu uygulama İstanbul’da yaşayanlara büyük kolaylık sağlayacak. Oldukça hayatınızı kolaylaştıracak bu uygulamanın diğer şehirlerde de kullanıma açılması konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Maç Biletinde Vade İmkanı

Dijital dünyanın yeni ve büyük bir dünya olduğunu belirten Aktif Bank Genel Müdürü Serdar Sümer, Passo Mobil uygulaması üzerinde de çalıştıklarını ve günden güne yeni özellikler ekleyeceklerinin sinyalini verdi. Bu özelliklerden birinin maç biletine vade imkanı sağlamak olduğunu belirten Sümer, maç tutkunlarını sevindirdi. Bu yeni güncelleme sayesinde maç biletilerini paranız olmama durumunda almanız için size bir kredi imkanı sunacak. Passo Mobil sayesinde biletinizin ücretini kredilendirerek istediğiniz zaman maç biletini alabileceksiniz. Aynı zamanda üzerinde çalışılan para transferi gibi birçok hayatınızı kolaylaştırabilecek yeniliğinde çalışma aşamasında olduğunu belirten Serdar Sümer, ileride hayatınızı çok daha kolaylaştıracak gibi duruyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP