DOLAR

32,3964

-0.14%
EURO

34,8046

0.15%
ALTIN(gr)

2.438,63

0,01%
BİST 100

%
Kontenjan Arttı Kadınlar Atağa Geçti O Ödemede Son Dakika Gelişmesi
  • Finans 365
  • Finans
  • Kontenjan Arttı Kadınlar Atağa Geçti O Ödemede Son Dakika Gelişmesi

Kontenjan Arttı Kadınlar Atağa Geçti O Ödemede Son Dakika Gelişmesi

Yapılan açıklamaya göre girişimciler için yen, bir ödeme paketi oluştururken kadınlar içinse ekstra bir sürpriz var. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:19
Kontenjan Arttı Kadınlar Atağa Geçti O Ödemede Son Dakika Gelişmesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Girişimci olan ya da olacak olan vatandaş içinde devlet çeşitli seçenekler sunmaya devam ediyor. Sunulan bu seçeneklerin hepsi girişimciliği daha da ilerletecek seçenekler olarak karşımıza çıkıyor. Zaman zaman vatandaşın kiralını ödeyen devlet zaman zaman çeşitli kira giderlerini üstleniyor. Kimi zamanda girişimcilik yapamaya başlayacak vatandaşları maddi olarak destekliyor. Başka iş verenlerin yanında açılmayan vatandaşların kendi işlerini kurmak istemesi çok makul karşılanıyor. Bundan dolayı devlet vatandaşların için girişimcilik alanına daha fazla eğilmiş durumda. Buna ek olarak devlet ekonomisi içinde girişimcilerin artması inanılmaz bir özellik. Girişimci vatandaşların kuruldukları işler sayesinde ülke ekonomisine de canlanma bekleniyor. Yapılmasını planlanan çalıma ile hem ülke ekonomisi canlanacak hem de girişimcilik için teşvik bekleyen vatandaşlar için iyi bir fırsat olacak.

Kadınlara Daha Çok Hak

Açıklamalara göre girişimcilerin destekleneceği ana tema tarım alanı olacak. Tarım alanlarda kendi işlerini kuracak olan vatandaşlar devlet geri ödemesiz hibe desteği vermiş olacak. Kırsal alanlar devlet ekonomisinin en çok sevdiği alanlar olarak karşımıza çıkıyor. Bu bağlamda vatandaşların kırsal alanlara göçme siteleri devlet tarafından da olumlu karşılanıyor. Bu projede kadınlar için daha fazla kontenjan ayrıldı. Kadın girişimcilerin sayısı erek girişimcilerle nerdeyse yarışıyor. Durum böyle olunca kadınların iş gücüne katılımını arttırmak için devlet kadınlar içinde aha fazla kontenjan açtı. İlgili projesini ilgi mercilere anlatan her vatandaş devletten hibe destek almaya hak kazanış olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP