DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Bomba Transfer! Herkesin Merak Ettiği O Oyuncu!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Bomba Transfer! Herkesin Merak Ettiği O Oyuncu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Bomba Transfer! Herkesin Merak Ettiği O Oyuncu!

Herkesin sevdiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine kim geliyor? Sevilen ismin transfer koşulu ne? Bomba isim kimin yerine gelecek? EDHO’ya dair her şey burada. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:20
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Bomba Transfer! Herkesin Merak Ettiği O Oyuncu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurtlar vadisi dizisi ile yedisinden yetmişe herkesin tanıdığı Memati karakteri oynayan Gürkan Uygun Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizine geliyor. Her ne kadar geçtiğimiz günlerde gelen duyumlar ışığında diziye Necati Şaşmaz gelecek denmişse bile başka bomba etkisi yaratan bir isim dahil oldu. Kurtlar vadisi dizisinin fanatikleri olan Polat ve Çakır’ı yeniden birlikte görmek istemişlerdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımcıları bir noktada ise Oktay Kaynarca ile Necati Şaşmaz’ı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile yan yana getirmek istemiş lakin son gelen haberlere göre ise Kurtlar Vadisi dizisinden gönderilen Oktay Kaynarca; çıkarıldıktan sonra Necati Şaşmaz ön plana çıktığı için oynamasını istemedi. Kurtlar vadisi dizine bu denli fanı olan sevenlerini üzmemek için yapımcılar da Memati’yi diziye getiriyor. Şu an ikna etme aşamasında olduğu ise kulis arkasında konuşulanlar arasında.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Büyük Değişim!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi yapımcıları, transfer yapmak isterken rakipleri arasında reyting konusunda yerini sağlamlaştırmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Dizinin tarihçesine bakacak olursak 2015 senesinden beri yayın hayatına devam ediyor. Her sezon çok büyük isimlerin dahil olduğu dizide, özellikle Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer gibi isimler de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde göze çarpıyor. Bir an önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Gürkan Uygun oynasın diye meraklı bekleyiş başladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP