DOLAR

32,5640

0.21%
EURO

34,9415

-0.12%
ALTIN(gr)

2.444,64

0,36%
BİST 100

%
Kuruluş Osman’da Gurur Veren Sahne! Herkes O Bölümü Gözyaşları İle İzledi!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Kuruluş Osman’da Gurur Veren Sahne! Herkes O Bölümü Gözyaşları İle İzledi!

Kuruluş Osman’da Gurur Veren Sahne! Herkes O Bölümü Gözyaşları İle İzledi!

Kuruluş Osman yeni bölümüyle yine nefesleri kesmeyi başardı. Pek çok ünlü ismin bir arada olduğu konusunu tarihten alan dizi son bölümünde herkesi gururlandıracak o sahneye yer verdi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:22
Kuruluş Osman’da Gurur Veren Sahne! Herkes O Bölümü Gözyaşları İle İzledi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman ekranlarda yayınlanan son bölümünde yine ilginç sahnelere yer verdiler. Bamsi eskiden yaşadığı kötü anıları geride bırakarak obaya dönmeyi ve her şeye yeniden başlamaya karar verir. Bu esnada Nikola, Flatyos ile birlikte yeni bir tuzak kurmanın planlarını yapar. Zindanda olan Göktuğ ise oradan nasıl çıkacağının planlarını yapmaya başlar. Osman ile Ertuğrul Bey ise oba içerisinde sükunet ve barış sağlamak için ellerinden geleni yapar.

Dündar hainlik planları içerisinde Nikola’yla anlaşma yapmanın hesaplarını güderken bir anda ortalık karışıverir. Ertuğrul, Geyhatu’nun ilerleyişini durdurmak ve Mönke’nin yerini tespit edebilmek için büyük uğraşlar verir. Dizide entrika ve dram üst üste yaşanırken Osman’ın tüm bunlar karşısında dik duruşu ise hayretler uyandırır. Ayrıca bazı sahnelerde oba da terslik olduğunun sinyallerini verdi. İlerleyen bölümde Ertuğrul ile Osman arasında anlaşmazlıklar olacak gibi.

Osman Ertuğrul’a Karşı

Kuruluş Osman son yayınlanan bölümünde Ertuğrul Bey ile aralarında anlaşmazlık olduğunu gösterdi. Ertuğrul Bey’in Savcı Bey hakkında aldığı karar Osman’ın pek hoşuna gitmedi ve ilk defa babasına karşı hayal kırıklığı yaşadı. Osman ideallerini uuğruna babasının kararlarını bile yok sayabileceğini devlet için mücadele etmekten vazgeçmeyeceğini seyirciye kanıtlar ve ne olursa olsun asla yolundan şaşmayacağına dair yemin eder.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP