Kefil Derdine Son Kefil Olmadan Anında 30.000 TL, 40.000 TL Cepte
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kefil Derdine Son Kefil Olmadan Anında 30.000 TL, 40.000 TL Cepte

Kefil Derdine Son Kefil Olmadan Anında 30.000 TL, 40.000 TL Cepte

ABONE OL
24 Ocak 2023 09:50
Kefil Derdine Son Kefil Olmadan Anında 30.000 TL, 40.000 TL Cepte
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankaların kredi kampanyalarının ardından son hamle PTT’den geldi. Vatandaşa kefilsiz şartsız 40 bin TL kredi imkanı sunulacak. İşte detaylar.. Merkez Bankasının kararıyla kredi faiz oranlarında ciddi bir düşüş meydana geldi. Bunu fırsat bilen vatandaşlar ise kredi araştırmalarına hız verdi. PTT’de kredi veren kurumlara dahil olunca vatandaşın eli daha da güçlenmiş oldu.

Düşük faiz oranlarına göre işlem yapmaya karar veren PTT ayrıca kefil ya da teminat aramadan vatandaşa kredi verecek. İhtiyaç kredisi kapsamında verilmesi planlanan krediler için başvurular hemen alınacak. Taleplerin yoğunluğuna göre değişecek olan başvuru sonuçları vatandaşı mağdur etmeyecek. 1 hafta içinde açıklanması beklenen başvuru işlemleri için vatandaşlar bilgilendirilmiş olacak. Faiz oranlarına dair açıklamalardan sonra tüm bankalar güncellemeler yapmaya başladı. PTT’de güncellemeler yaparak düşük faiz oranlarıyla oluşan ödeme planlarını vatandaşla paylaşacak.

Her Kesime Kredi İmkanı Sağlanmaya Çalışılıyor

Nakit ihtiyacı olan vatandaşların yüzünü güldürecek olan PTT vereceği kredilerde esnek ödeme şartları da oluşturmuş durumda. Buna göre 36 aya varan vade seçenekleri gündeme alınıyor. Ayrıca PTT ilerleyen günlerde başka çalışmalar yapacağını da duyurdu. Özellikle emeklilerin kredi alması için yapılacak kredi kampanyasında sona yaklaşıldığını açıkladı. Buna ek olarak maaşlarını PTT’ye taşıyan müşteriler için özel kredi kampanyaları da hazırlanmış olacak. Tüm bunlardan faydalanmak için PTT’nin devamlı takip edilmesi gerekiyor. 40 bin TL’ye kadar verilmesi kararlaştırılan ihtiyaç kredisi başvuruların içeriğine göre 50 bin TL’ye kadar çıkartılabilecek. Özel bankalarla devamlı irtibatlı olan PTT görüşmeler neticesinde yeni kararlar alacağını belirtti.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP