DOLAR

32,5304

0.12%
EURO

35,0086

-0.08%
ALTIN(gr)

2.438,36

0,11%
BİST 100

%
Ankara’da Tanzim Satış Noktalarında Bakliyat Satılacak
  • Finans 365
  • Finans
  • Ankara’da Tanzim Satış Noktalarında Bakliyat Satılacak

Ankara’da Tanzim Satış Noktalarında Bakliyat Satılacak

Ankara'da tanzim satış noktalarında bundan sonra bakliyat satışları da olacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:24
Ankara’da Tanzim Satış Noktalarında Bakliyat Satılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlk olarak Ankara ve İstanbul’da başlayan tanzim noktalarıçok sayıda ilçeye ve şehre ulaşmıştı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 30noktada kurulan tanzim satışlarında 26 Şubat’tan itibaren bakliyat satışları dabaşlayacak.

BüyükşehirBelediyenin yapmış olduğu açıklamada başkentin 30 noktasında kurularak 10 çeşitsebzenin oldukça uygun fiyatlarla vatandaşa satılacağı duyuruldu. Yarındanitibaren ise bakliyat satışları da başlayacak ilerleyen dönemde tanzim satışnoktalarındaki ürün çeşitliliği da artırılması hedefleniyor.

Tanzim satış noktaları haftanın 7 günü vatandaşa hizmetverecek. tanzim satış noktalarında nohut pirinç ve yeşil mercimek ile elma dasatılacak. Haftanın yedi günü açık olacak tanzim noktalarında ürünler bellikilogram sayılarına göre verilecek bakliyat ürünleri 2 kilogramlık paketlerhalinde satışa çıkacak ilk kez satış noktalarında tezgahı çıkacak elma isekilosu 3 liradan satılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin başlatmış olduğu tahminsatış noktalarında bakliyat satışı önümüzdeki günlerde İstanbul başta olmaküzere diğer şehirlerde de yayılacak. haftanın 7 günü satılacak olan bakliyatlarmaksimum 2 kilogramlık paketler halinde vatandaşa sunulacak. bakliyat ürünleritoprak mahsulleri ofisinden temin edilecek ve İlke satış noktalarında satılacakolan Elmada 3 TL olarak vatandaşa satılmış olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP