DOLAR

32,5760

0.27%
EURO

35,0008

0.06%
ALTIN(gr)

2.459,45

0,97%
BİST 100

%
Yeni Kampanyalarla Vatandaş Bayram Etti! Faizler Güncellendi

Yeni Kampanyalarla Vatandaş Bayram Etti! Faizler Güncellendi

ABONE OL
23 Ocak 2023 09:13
Yeni Kampanyalarla Vatandaş Bayram Etti! Faizler Güncellendi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için yeni kredi kampanyaları gündeme getiriliyor. Ancak son dönemde faiz oranlarının konuşulması vatandaşları tedirgin etmişti. İşte detaylar..

Faiz oranlarına yapılan güncelleme bankalar tarafından paylaşıldı. 50 bin TL’ye kadar yükseltilen limitlerle beraber vatandaş araştırmalara da girişti. Kredi almak için sağlanması gereken şartların neler olduğu konusu da açıklandı. 36 aya kadar vade imkanları ile vatandaşa sağlanacak destekte bir yenilik daha hayata geçirildi. Verilecek kredide ilk 3 ay ödeme alınması beklenmiyor. Güncellenen faiz oranları ise vatandaşı korkutacak nitelikte değil. Düşük faiz uygulaması bu kredi kampanyası için hala geçerli. Merkez Bankasını faiz kararı birçok banka için dönüm noktası oldu. Piyasaları tekrar hareketlendiren düşük faiz uygulaması ile milyonlarca vatandaş kredi alabildi.

Birçok Şekilde Kredi Başvurusunda Bulunabilirsiniz

Kredi almak isteyen vatandaşlar için sadece şubeye gitme sezonu sona erdirildi. Dileyen vatandaşlar şubeye giderek işlem başlatabilir. Ancak korona virüs ile hayatımıza giren sosyal mesafeyi de göz önünde bulundurarak online şekilde de başvuru yapmak mümkün. Web sitesi, mobil bankacılık, bireysel ya da kurumsa internet bankacılığı gibi yollarla kredi başvurusu yapabilirsiniz. Online imkanlara erişiminiz yoksa ve şubeye de gidemeyecekseniz ALO Kredi Destek Hattı sorularınızı cevapladığı gibi kredi başvuru işleminizi de gerçekleştirecektir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP