Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları 2018

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları 2018

Konut kredisi faiz oranlarını 0,98 seviyesine çeken ilk banka olan Ziraat Bankası konut kredisi indirimi kampanyasını sona erdirdi. Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları güncellendi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:37
Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları 2018
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ne yazık ki yapılan güncelleme sonrasında Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları yükseldi. Yeni konut kredisi faiz oranı eski oran olan 0,98 yerine 1,25 olarak güncellendi.

Konut kredisi çekmek için bankaya giden kişiler büyük hayal kırıklığı yaşarken pek çok kişi sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek konut kredisi faiz oranlarını düşürün çağrısında bulunuyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Hesaplama

120 ay vadeli konut kredisi kullanmak isteyen kişilere banka 1,25 konut kredisi faiz oranı uygularken konut kredisi hesaplama işlemi ise Ziraat Bankası şubeleri ve Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden yapılabiliyor. Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden konut kredisi bölümüne girip ardından konut kredisi hesaplama makinesi üzerinden kredi vadesi ve kredi tutarı bölümlerini doldurarak hesapla tuşuna basmanız konut kredisi hesaplaması için yeterli oluyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat konut kredisi başvuru formu doldurmak isteyen kişilerin kullanabilecekleri farklı pek çok yöntem bulunuyor. Bunlardan ilki Ziraat Bankası şubeleri üzerinden şahsen konut kredisi başvuru evrakları ile başvuruda bulunmak olarak öne çıkıyor.

Bunun yanı sıra Ziraat Bankası internet sitesi, Ziraat Mobil Bankacılık hattı üzerinden, Ziraat İnternet şubesi ve Ziraat ATM ‘leri üzerinden den konut kredisi başvurusu yapılabiliyor. Konut kredisi çekmek için kullanabileceğiniz bir diğer yöntem ise Ziraat Bankası müşteri hizmetleri telefon numarası olan Ziraat Çağrı Merkezi üzerinden arayarak başvuruda bulunmak.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP