DOLAR

32,5376

-0.03%
EURO

34,8268

-0.13%
ALTIN(gr)

2.428,56

-0,05%
BİST 100

%
Yılbaşı Gecesini Evde Geçirecekler İçin Süper Haber Hangi Kanalda Programlar Var?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Yılbaşı Gecesini Evde Geçirecekler İçin Süper Haber Hangi Kanalda Programlar Var?

Yılbaşı Gecesini Evde Geçirecekler İçin Süper Haber Hangi Kanalda Programlar Var?

Eğlence mekanlarına gelen son dakika yasağı ile beraber birçok kişi evinde vakit geçirmek için planlar yapmaya başladı. Kimileri oyunlar oynayarak vakit geçirecekken büyük bir kısım ise TV izleyerek vakit geçirecek. Kanalların hemen hemen hepsi yılbaşı için özel programlar yapmaya başladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:38
Yılbaşı Gecesini Evde Geçirecekler İçin Süper Haber Hangi Kanalda Programlar Var?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanalların bir kısmı normal akışı yılbaşı konsept,ne çevirecekken diğer kanallar ise yılbaşı için özel yayınların çekimlerini tamamladı bile. Hangi kanalda nelerin olduğu ise paylaşılmaya başlandı. Çok izlenen ulusal kanallar yine harika işler çıkarmaya devam ediyor. İddialı kanallardan olan TV8 bu yılbaşı da izleyicileri ekrana kilitleyecek. O Ses Türkiye yarışmasında ünlülerin yarışına şahitlik edeceğiz. Birçok ünlü isim çıkacakları sahnede birbirinden güzel şarkıları seslendirmiş olacak. Ekran başında olan herkesi mest edecek olan TV8 ünlüler geçitini evimize taşıyacak.

Ünlü Birçok İsim Evimize Konuk Olmaya Geliyor

Star TV NTV ortak yayını ise İbrahim Tatlıses’i evlere konuk ettirecek. Yıllarca reytingleri sallayan İbo Show yılbaşında da sizlerle olacak. İbrahim Tatlıses’in dillerden düşmeyen şarkılarıyla beraber yine kendi sesiyle okuyacağı türküler memleketinizin havasını evinize taşıyacak. İbo Show’un konukları da birbirinden renkli isimler. Sanatın divası olan Bülent Ersoy ile açılış yapılacak ardından Seda Sayan ve Hande Yener ile program devam edecek. Kanal D ise çok eskilerden gelen Mükremin Çıtırı davet edecek. Bir demet Tiyatro oyuncuları ile çocukluğumuza yenden dönmüş olacağız. Show TV’de yine bizi gülümsetmek için yılbaşı özel programıyla karşımıza çıkacak. Güldür Güldür ekibi yeni yılda evlerimize misafir olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP