DOLAR

32,5180

0.07%
EURO

34,9401

-0.18%
ALTIN(gr)

2.434,19

-0,07%
BİST 100

%
İş Bankasının Zaman Kazandıran İşlemleri Nelerdir?

İş Bankasının Zaman Kazandıran İşlemleri Nelerdir?

İş Bankası müşterilerini sevindiren yeni bir uygulamaya imza attı. Uygulama aynı zamanda kendi müşteri olmayanlara kolaylıklar sağlıyor. İş Bankası Anında İşlem adını vermiş olduğu bu sisteme başvuru ve ödeme gibi uygulama ekleyerek hem hızlı hem de kolayca işlem yapma imkanı sunmaktadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:41
İş Bankasının Zaman Kazandıran İşlemleri Nelerdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş Bankası Anında İşlem Ne Demek Nasıl Yapılır?

İş Bankası Anında İşlem, müşterilerinin işlerini hızlı ve kolayca yapmalarına olanak sağlayan ödeme ve başvuru birimidir. İş Bankası’nın resmi sitesi olan www.isbank.com.tr adresi ana sayfasında yer alan anında işlem menüsü altında istenilen işlemleri kolay ve hızlı yapma olanağı sunar.

Anında işlem menüsünde yapabileceğiniz kategoriler şunlardır:

A) Yeni işlemler menüsü altında;

– Vadesiz TL Hesap Özeti işlemler bölümünden hesap detaylarınızı görüntüleyebilirsiniz

– Fatura Ödeme bölümünde ise faturalarınızı kolayca ödeyebilirsiniz.

– Yurt Dışı Seyahat Sigortası servisinde ise sigorta satın alabilirsiniz.

B) Kredi Kartı İşlemleri menüsü altında;

İş Bankası müşterisi iseniz, kredi kartı bilgilerinizi ve ekstrenizi hızlı ve kolay şekilde görüntüleyebilirsiniz. İş bankası müşterisi olmayanlar içinde hemen başvur bölümünden kredi kartına başvuru ekranı ile müşterilerin hizmetine sunulmuştur.

C) Kredi işlemleri menüsü altında;

İş bankası kredi işlemleri menüsü bölümünde; anında ev kredisi, ihtiyaç kredisi ve taşıt kredisi olmak üzere krediye başvuru şeklini kolay ve hızlı olarak müşterilerine sunmuştur.

D) Anında Müşteri ve Şifre İşlemleri menüsünde;

İş Bankası müşterisi olmak isteyenlerin başvurusunu yapmaları için ve başvuru takipleri için sunulan bölümdür. Ayrıca, bu bölümde anında şifre ve ticari şirket olarak hesap açma bölümleri yer almaktadır.

İş Bankası Anında İşlem Menüsü Kullanmak Güvenli Midir?

İş Bankası müşterisi olun ya da olmayın anında işlem menüsünü kullanmak güvenlidir. Farklı banka kredi kartı ödemelerinizi ya da fatura ödemelerinizi güvenle ödeyebileceğiniz bir uygulamadır. Anında işlem menüsünde yapılan her türlü işlem, müşterinin mail adresine veya SMS yoluyla tarafına bildirilir. Banka şubelerinden yapılan her türlü ödeme ve başvuru işlemlerini, anında işlem menüsünden hızlı şekilde başvuru yapılarak takip edilebilme imkanı sunar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP