DOLAR

32,4186

-0.07%
EURO

34,8282

0.23%
ALTIN(gr)

2.431,61

-0,27%
BİST 100

%
Milli Piyango’dan Son Dakika Açıklaması! Biletlerinizi Sakın Atmayın
  • Finans 365
  • Finans
  • Milli Piyango’dan Son Dakika Açıklaması! Biletlerinizi Sakın Atmayın

Milli Piyango’dan Son Dakika Açıklaması! Biletlerinizi Sakın Atmayın

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon liranın sahibi olan bilet İstanbul’a satılmasının belirlenmesinin gözler milli piyango büyük ikramiyesinin kime çıktığını aramaya başladı. Bir çok haber gündemi sararken milli piyango büyük ikramiyesi hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:42
Milli Piyango’dan Son Dakika Açıklaması! Biletlerinizi Sakın Atmayın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz yılbaşında 70 milyon liralık büyük ikramiyenin tam bilete isabet etmesinin ardından vatandaş büyük ikramiyenin kime çıktığını merak etmeye başladı. aradan geçen 8 aya rağmen milli piyango büyük ikramiyenin sahibi ortaya çıkmadı. Peki yıl sonuna kadar büyük ikramiye sahibi ortaya çıkmazsa ne olacak? İkramiye bölüştürülecek mi?

Milli Piyango idaresinde ikramiye kazanan ancak yıl sonuna kadar alınmayan ikramiyeler devletin belli kurumlarına devrediliyor. Geçtiğimiz yıl bu rakam 44 milyon liraya ulaşmış ve başta Savunma Sanayi olmak üzere bir çok kuruma dağıtılmıştı.

Milli Piyango Büyük İkramiye Kime Çıktı?

Bu sorunun cevabı hala belirsizliğini koruyor ancak, geçtiğimiz aylarda milli piyango idaresini arayan bir kişi ödülü almaya geleceğini ve parasının hazırlanmasını istemişti. İdarenin büyük ikramiyeyi hazırlamasının ardından aynı dönemde savcılığa bir kişi tarafından biletinin çalındığı şikayetinde bulunulmuş tu. Bu gelişmelerin ardından Milli Piyango idaresi tarafından yapılan açıklamada, milli piyango büyük ikramiye isabet eden biletin sahibinin idareyi aradığı ancak, savcılıkta konuyla ilgili şikayet bulunduğu ve soruşturma bitene kadar ikramiye ödemesi yapılamayacağını belirti.

Milli Piyango Büyük İkramiye Sahibi Ne Kaybetti?

Büyük ikramiye sahibi parasını altına yatırmış olsaydı 12 milyon lira kar elde edecekti. Borsa da değerlendirse 5 milyon ve mevduata yatırsaydı temmuz ayı sonuna kadar 8 milyon lira kazancaktı. Büyük ikramiyeyi döviz almış olsaydı, 2,5 milyon lira kazanmış oalcaktı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP