DOLAR

32,5706

0.01%
EURO

34,9835

0.26%
ALTIN(gr)

2.424,30

0,06%
BİST 100

%
Bankaların Telefonları Susmuyor 3 Ay Geri Ödemesiz 50 Bin TL Kredi Fırsatı
  • Finans 365
  • Finans
  • Bankaların Telefonları Susmuyor 3 Ay Geri Ödemesiz 50 Bin TL Kredi Fırsatı

Bankaların Telefonları Susmuyor 3 Ay Geri Ödemesiz 50 Bin TL Kredi Fırsatı

Vatandaşların yaşadığı nakit para ihtiyacına çözüm bankalardan geliyor. Yapılan açıklamaya göre birçok banka 3 ay geri ödemesiz kredi için anlaştı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:43
Bankaların Telefonları Susmuyor 3 Ay Geri Ödemesiz 50 Bin TL Kredi Fırsatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankaların birçoğu faizleri düşürürken ayrıca ödeme planında da esnemeye gitti. Maddi sıkıntı yaşayan vatandaşların dertlerine çare niteliğinde olan bu durumun ardından peş peşe kredi kampanyaları paylaşıldı. Kredi kampanyasının sonuncusunda 3 banka 50 bin TL kredi vermek konusunda anlaştı. 3 ay ödeme alınmayacak olan kredi haberinden sonra vatandaşlar araştırma yapmaya başladı. Yapı Kredi ING Bank ve Vakıfbank tarafından verilecek kredide belli şartların varlığı da göze çarpıyor. 3 ay geri ödeme alınmayacak olması vatandaşa rahat bir nefes aldırdı. Bu sayede maddi anlamda sıkışıklık yaşanmayacak. Vakıfbank’tan kredi almak isteyen vatandaşlar için SMS ile başvuru yapmak yeterli ve mümkün olacak.

Yapı Kredi limiti Artıracak

Emekli olanlara, Bağkurlulara ve SGK’nin herhangi bir kurumunda çalışan vatandaşlara üst limit 50 bin TL olacak şekilde kredi imkanı sağlanacak. Başvuru için gönderilecek SMS ücrete tabi tutulmayacak. ING Bank’tan kredi alacak olan vatandaşlar ise sadece şubeden işlem gerçekleştirebilir. Mobil işlemler üzerinden ya da SMS aracılığı ile değil eski usul yöntemlerle başvuru yağacaklar. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar TC kimliklerinin fotokopisini, son 3 aylık fatura dökümünü ve aylık geliri belgeleyen evrakla başvuruda bulunabilir. Yapı Kredi ise limiti duruma göre arttıracağını açıkladı. Buna göre oluşan şartlara bakılarak 200 bin TL’ye kadar kredi verilmesi mümkün. 36 ay vade imkanı sağlayacak olan Yapı Kredi 3 ay geri ödeme almayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP