DOLAR

32,4928

0.04%
EURO

34,8603

0.27%
ALTIN(gr)

2.477,84

0,65%
BİST 100

%
Hızlı Kredi Bu Sefer Emeklilere Geliyor Kaç Bin TL Verilecek?
  • Finans 365
  • Finans
  • Hızlı Kredi Bu Sefer Emeklilere Geliyor Kaç Bin TL Verilecek?

Hızlı Kredi Bu Sefer Emeklilere Geliyor Kaç Bin TL Verilecek?

Kredi kampanyalarının hızlandığı bu dönemde en büyük sıkıntıyı emekliler çekiyor. Emeklilerin kredi imkanı bu kadar azken yeni çalışmayla bunun önüne geçilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:50
Hızlı Kredi Bu Sefer Emeklilere Geliyor Kaç Bin TL Verilecek?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emeklilerin de kredi çekmelerine imkan sağlayacak düzenleme hayata geçtiği taktirde 100 bin TL’ye kredi çekilebilecek. Başvurunun da ödemenin de anlık olması en işlevsel kısım olacak. Bu sayede maddi olarak sıkıntısı olan emekler daha fazla bekletilmeyecek ve anında kredi alarak paralarına kavuşacaklar. İhtiyaç kredisi kapsamında verilecek olan krediyle beraber binlerce emekli ekonomik olarak toparlanabilecek.Kredi için yaş sınırlaması da getirildi. 75 yaş ve aşağısı için kredi alma imkanı sağlanacak. 36 ay vade imkanı sağlanacak olan emekli kredisi için başvuruların hemen açılması bekleniyor. Emekliler için başka imkanların sunulması da söz konusu olabilecek.

İlk Hamle Ziraat Bankasından Geldi

Emekli maaşlarını kredi alacakları bankaya taşıdıklarında 1500 TL promosyon ödemeleri alacaklar. Emeklilik kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşların maaşlarını kredi alacakları bankaya taşıma zorunluluğu hakkında net bir açıklama yapılmadı. Devlet bu konuda kamu bankalarından olumlu dönüş aldı. Ziraat Bankası emeklilere hızlı kredi verecek bankalardan bir tanesi. Durum değişikliği olmadan 100 bin TL krediyi 36 ay vade ile emeklilerin hizmetine sunacak. Kredi için başvuracak emekli kendisine en yakın şubeye giderek işlem başlatabilir. Ayrıca online sistemler de başvuru süreci boyunca açık olacak. Banka tarafından istenen evrakları hızlı ve doğru şekilde hazırlamanız, eksiksiz şekilde teslim etmeniz gerekmektedir. Eksil veya hatalı evrak başvuru reddine sebep olabilir. Kredi almak için maaşın da Ziraat Bankasına geçirilmesi gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP