DOLAR

32,5914

0.31%
EURO

35,0470

0.2%
ALTIN(gr)

2.459,24

0,96%
BİST 100

%
Akbank Vadeli Döviz Mevduatı Avantajları

Akbank Vadeli Döviz Mevduatı Avantajları

Akbank, parasını dövize yatırarak kazanmak isteyen müşterilerinin, sunduğu avantajlı faiz oranları ile önünü açıyor. Dövize yatırım yaparak kazanım elde etmek isteyen vatandaşlar için sunduğu uygun faiz oranları ile Akbank Vadeli Döviz Mevduatı, yüksek faiz oranları ile vatandaşın döviz cinsinden kazanım yapmasına yardımcı olmayı amaçlıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:50
Akbank Vadeli Döviz Mevduatı Avantajları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en büyük ve en önemli bankalarından bir tanesi konumunda olan Akbank, Dolar mevduatında yüzde 1,75’e kadar çıkabilen faiz oranları uyguluyor. Euro cinsinden olan mevduatlara ise yüzde 1,00 oranlarına ulaşabilen faiz imkanları sunan Akbank, Akbank Vadeli Döviz Mevduatı ile bu konuda da Türkiye’nin en önde gelen bankalarından bir tanesi olduğunu hatırlatıyor.

Akbank Direkt İle Daha Fazla Kazanç

Akbank, Akbank Direkt ile döviz yatırımcılarının önüne sınırsız kolaylıklar, fırsatlar ve avantajlar sunuyor. Vadeli mevduat hesaplarında genel itibari ile yüzde 10,75 seviyelerini bulabilen yüksek faiz oranları ile müşterilerinin yatırımlarını kazanca kolayca dönüştürmelerini sağlayan Akbank Direkt, döviz yatırımcılarına da önemli hizmetler sunuyor. Akbank ile Dolar ve Euro cinsinden dövizlerinizi kazanca çevirerek değerlendirebilmek ve vadeli döviz mevduatı ile yüksek faiz oranlarından yararlanabilmek için, bir Akbank Direkt hesabına sahip olmanız gerekiyor. Akbank Direkt’e üye olmak ve bir Akbank Direkt hesabı açmak için ise tek yapmanız gereken Akbank’ın internet sayfasına girmek ve sitenin Akbank Direkt bölümünden üyelik işlemlerini tamamlamak.

Akbank Hakkında

30 Ocak 1948’de Adana’da kurulan bir özel sermayeli ticaret bankası olan Akbank, ilk olarak Çukurova bölgesinde pamuk üretimi yapan üreticilere finans kaynağı sağlamak amacı ile kurulmuştur. Akbank, 14 Temmuz 1950 tarihinde İstanbul’daki ilk şubesini Sirkeci’de açmış, 1954 senesinde ise Genel Müdürlüğü’nü İstanbul’a taşımıştır. İstanbul’a taşınmasını takip eden süreçte Akbank, 1963 senesinde otomasyona geçiş yapmış, 1990 yılında ise halka açılma sürecini tamamlamış, 1998 yılında ikincil halka arz sürecini tamamlamış ve uluslararası piyasalarda işlem gören bir banka statüsüne ulaşmıştır. Günümüzde İstanbul Genel Müdürlüğü dışında 22 adet bölge müdürlüğü olan ve Türkiye sınırları içerisinde 840’ın üzerinde şubesi bulunan Akbank, 14 bine yaklaşan çalışan sayısı ve 15 milyonu geçen müşteri sayısı ile Türkiye’nin en köklü bankalarından birisidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP