Vakıfbank’tan Konut Kredisi İndirimi! En Uygun Kredi Veren Banka Oldu
  • Finans 365
  • Kredi
  • Vakıfbank’tan Konut Kredisi İndirimi! En Uygun Kredi Veren Banka Oldu

Vakıfbank’tan Konut Kredisi İndirimi! En Uygun Kredi Veren Banka Oldu

Vakıfbank konut kredisi faiz oranında büyük indirim gerçekleştirerek en uygun faiz oranı sağlayan banka konumunda. Vakıfbank Sarı Panjur Ev Kredisi detayları haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:51
Vakıfbank’tan Konut Kredisi İndirimi! En Uygun Kredi Veren Banka Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıfbank yayımladığı bir duyuru ile ev alma planları yapan vatandaşlara uygun faizle konut kredisi sağlanacağını duyurdu. Bankanın kış aylarına özel başlattığı Vakıfbank SarıPanjur ev kredisi detaylarını ve sunulan faiz oranlarına ilişkin bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

VAKIFBANK’TAN YÜZDE 1.79 FAİZ ORANIYLA KONUT KREDİSİ

Vakıfbank Genel Müdürü geçtiğimi günlerde yapmış olduğu bir açıklamasında bankanın kredi faiz oranlarında indirim olacağını açıklamıştı. Yapılan bu açıklamanın ardından Vakıfbank’ın indirim haberi geldi. Banka resmi internet sitesi üzerinden konut kredisi faiz oranlarını güncelledi. Bu kapsamda yapmış olduğu indirim ile kredi faiz oranlarını yüzde 1.79 seviyesine çeken Vakıfbank bu oranla en uygun faiz oranıyla kredi veren banka oldu.

Banka tarafından yappılan kredi açıklamasında 10 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL arası konut kredisi kullanacak olan vatandaşlara yüzde 1.79 oranından kredi sağlanacak. Bu krediler için en fazlla 120 ay vade imkanı sunuluyor. Bu rakamın üzerinde konut kredisi kullanacak olan vatandaşlara ise yüzde 1.82 oranında kredi sağlanacak.

Vakıfbank Sarı Panjur Konut Kredisi detayları için bankanın resmi web sayfasından veya mobil şubelerinden detaylı bilgi edinilebilir.

Kredi Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP