Ziraat Bankası’ndan Düşük Faizli 6 Ay Ödemesiz Kredi!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Ziraat Bankası’ndan Düşük Faizli 6 Ay Ödemesiz Kredi!

Ziraat Bankası’ndan Düşük Faizli 6 Ay Ödemesiz Kredi!

Korona virüs salgının ardından normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte kamu bankaları ve özel bankalar art arda kredi fırsatları yaratmaya başladı. Bunlardan biri de hala devam eden Ziraat Bankası'nın Sosyal Hayatı Destek kredisi. İlk 6 ay ödeme yapmanızı istemeyen kredi paketi ile ilgili detaylar haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:56
Ziraat Bankası’ndan Düşük Faizli 6 Ay Ödemesiz Kredi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüs salgının ardından normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte kamu bankaları ve özel bankalar art arda kredi fırsatları yaratmaya başladı. Bunlardan biri de hala devam eden Ziraat Bankası’nın Sosyal Hayatı Destek kredisi. İlk 6 ay ödeme yapmanızı istemeyen kredi paketi ile ilgili detaylar haberimizde.

Ziraat Bankası geçtiğimiz günlerde kredilerle ilgili resmi bir açıklamada bulundu. Açıklamada sosyal hayatı destek katkı paylı faturalı kredi paketini duyurdu. Vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarına yönelik hazırlanan kredi paketi 0,55 ve 0,82 faiz oranları ile veriliyor. Ayrıca kampanya kapsamında ilk 6 ay ödeme yapmama imkanı tanınmış durumda.

Ziraat Bankası’nın konu ile ilgili açıklaması şu şekilde:

“Küresel pandemiden normalleşme sürecine geçiş doğrultusunda sosyal hayatın canlanması ile müşterilerimizin oluşacak finansman ihtiyaçlarının uygun şartlarda karşılanmasının yanı sıra yerli üretim yapan firmaların desteklenmesi amacıyla Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi ve Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi sunmaktayız.”

Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredisi ile ilgili ise:

“Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, bisiklet, çeyiz, seramik, kapı, pencere sistemleri finansman ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak, anlaşma sağlanan firmalardan satın alınacak ürünler, azami 6 ayı ödemesiz olmak üzere azami 60 ay vade ile kredilendirilebilecektir.”

Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi paketi ile ilgili ise şöyle açıklamada bulunuldu:

“Kredi anlaşması bulunmayan firmalardan yerli üretim yapan firmalardan satın alacağı mobilya, kahverengi küçük ev aletleri, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri ev tekstil, çeyiz ve bisiklet ihtiyaçlarının uygun şartlarda sağlanması amacıyla; azami 6 ayı ödemesiz olmak üzere azami 60 ay vade ile kredi kullanılabilecektir.”

Yeni kredi paketleriyle ilgili ayrıntılı bilgiye Ziraat Bankası’nın resmi sayfasından ulaşabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP