DOLAR

32,5858

0.3%
EURO

35,0586

0.23%
ALTIN(gr)

2.459,07

0,95%
BİST 100

%
Honda: Türkiye’de üretime devam etmeyeceğiz

Honda: Türkiye’de üretime devam etmeyeceğiz

Türkiye'de üretime devam etmeyecek olduklarını açıklayan Türkiye Honda, 2021 yılında üretime son verecek olduklarını açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:00
Honda: Türkiye’de üretime devam etmeyeceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Honda Türkiye, küresel otomotiv üretimi hakkında yaptığı açıklamada bir süredir üretimin devam ettiği Türkiye’de üretimin sonlandırılması hakkında karar aldı.

2021 yılında üretimi sonlandıracaklarını açıklayan Honda Türkiye, Türkiye’de yapacak oldukları üretimleri farklı ülkelere gönderecek olduklarını ve üretimi Türkiye dışında başka ülkelerde devam ederek üretim hattını yavaşlatmadan farklı bölge ve ülkeye taşıyacaklarını açıkladı.

Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, Türkiye özelinde açıklamasında Türkiye’nin üretim için artık tercih edilmeyecek olduğunu ve üretim ile ilgili olarak herhangi bir aksama yaşanmaması için gerekli tüm adımların atılacak olduğunu belirtti.

Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, “Türkiye’deki otomobil üretim faaliyetlerini 22 yıldır başarıyla sürdüren Honda Türkiye, bu dönemde tüm hedeflerine ulaşmış olmaktan gurur duymaktadır. Honda’nın Türkiye’de son birkaç yılda ortaya koyduğu etkileyici performans, şirketin Türkiye piyasasına duyduğu büyük güvenin en önemli kanıtıdır. Bu nedenle Honda Türkiye, satış ve satış sonrası operasyonlarını müşterilerine sunduğu yüksek hizmet kalitesiyle 2021 yılından sonraki dönemde de sürdürecektir. Bu doğrultuda, Türkiye’de araç ithalatı ve dağıtımını içeren otomobil operasyonları kesintisiz olarak devam edecektir. Honda Motosiklet operasyonları bu karardan etkilenmeyecektir.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP