DOLAR

32,5788

0.19%
EURO

34,8232

0.44%
ALTIN(gr)

2.418,82

-0,56%
BİST 100

%
Show TV Yılbaşı Programı Görenleri Şok Etti Program Sıralamaları Değişti Mi?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Show TV Yılbaşı Programı Görenleri Şok Etti Program Sıralamaları Değişti Mi?

Show TV Yılbaşı Programı Görenleri Şok Etti Program Sıralamaları Değişti Mi?

Show TV yeni yılda seyircilerini yalnız bırakmıyor. En eğlenceli programları ile izleyicinin karşısına çıkan Show TV bu sene de Güldür Güldür ile yeni yıla selam verecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:01
Show TV Yılbaşı Programı Görenleri Şok Etti Program Sıralamaları Değişti Mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güldür Güldür’ün eski oyuncuları ile yayınlanacak olan programın yeni bölümü izleyiciler için terapi gibi olacak. Her skeçte topluma dair, kendimize dair bir şeyler bulduğumuz Güldür Güldür vatandaşı güldürmeye güldürürken de düşündürmeye itiyor. Oyuncu kadrosunun profesyonelliği göz önüne alındığında bu işe ne kadar emek harcandığı da ortada. Başarılı bir ekipten de bu şekilde başarılı işler çıkmaktadır. Ayrıca bu program Yılbaşı Özel olacağından yeni skeçler ve yeni oyuncu tipleri görmüş de olacaksınız. Özellikle mizansellerdeki ince dokunuşlar için bile yılbaşı gecesi Show TV izlenebilir.

İzlemeyenler İçin Güldür Güldür Yeni Yılın İlk Günü Yayınlanacak

Yılbaşında başka bir programınız olabilir. Aklınızın bir köşesinde Show TV ve Güldür Güldür Show kalmış olabilir. Yeni yılın ilk dakikalarında gülmekten mahrum kalmak istemiyorsanız Güldür Güldür yeni yıl programının tekrarını izleyebilirsiniz. Yine aynı süreler ve akış şekliyle izleyebileceğiniz yayından sonra gülmeye doğmuş bir şekilde yeni yılın ilk gününü geçirebilirsiniz. Elbette Güldür Güldür’ün tekrarını izlemeden önce Show TV’nin yeni yıl klibini izlemeniz gerekiyor. Zorunlu olmasa da yeni yıla ilişkin mesajları içeren reklamlarla l beraber içiniz ısınmış olacak.2020 çok hareketli bir yıldı bundan dolayı Show TV bu yılı uğurlarken olabildiğince eğlenceli öğelerden faydalanmış. Seyircilerinin eğlenebileceği içeriklerle yola çıkmıştır. Bundan dolayı her sezon reytinglerde Show TV üztlerdedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP