Ziraat Bankası’nın Seracılara Kredi Paketi Açıklandı
  • Finans 365
  • Kredi
  • Ziraat Bankası’nın Seracılara Kredi Paketi Açıklandı

Ziraat Bankası’nın Seracılara Kredi Paketi Açıklandı

Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından duyurulan seracılara kredi destek paketinin detayları açıklandı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:05
Ziraat Bankası’nın Seracılara Kredi Paketi Açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulan seracılık kredi paketine dair detayları Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın tarafından açıklandı. Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın açıkladığı kredi paketine göre ödemeler 7 yıl vadeli ve 2 yıl ödemesiz olacak.

SERACILIK KREDİ PAKETİ DETAYLARI AÇIKLANDI

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın yapmış olduğu konuşmasında Seracılık Kredi Paketine ilişkin tüm detayları kamuoyu ile paylaştı. Hüseyin Aydın konuşmasında bu paketin amacının seracılık sektöründe verimliliğin ve kapasitenin artırılması olduğunu söyledi.

Paketin kapsamına dair bilgilerde veren Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bu paket ile sağlanacak kredi vadelerinin 7 yıla kadar olabileceğini bildirdi. Hüseyin Aydın ayrıca konuya ilişkin Seracılıkta projenin yüzde 75’i kadar yatırım kredisi vereceğiz, bilgisini de paylaştı.

2 Yıla Kadar Ödemesiz

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin yapmış olduğu konuşmasının sonunda ise şu ifadeleri kullandı. “14 ay vadeli işletme kredisi vereceğiz. 10 milyon TL’ye kadar yatırımlarda hazine desteği var. Ürün bütçelerimizi güncelledik, Piyasa koşullarına uygun hale getirdik. 2020 yılına kadar devam edilecek. Bugünden itibaren kredi uygulaması başlamıştır. Seracılık kredi paketi 2 yıla kadar ödemesiz olacak.”

Finans Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP