DOLAR

32,4778

-0.09%
EURO

34,8270

-0.56%
ALTIN(gr)

2.439,52

0,15%
BİST 100

%
Bankalar Birliğinden Yeni Açıklamalar Gelmeye Devam Ediyor Herkes Kredi Alabilecek
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Bankalar Birliğinden Yeni Açıklamalar Gelmeye Devam Ediyor Herkes Kredi Alabilecek

Bankalar Birliğinden Yeni Açıklamalar Gelmeye Devam Ediyor Herkes Kredi Alabilecek

Pandemi dolayısıyla kredi almak isteyen vatandaşların sayısı hayli arttı. Vatandaşların bu ihtiyacına yanıt Bankalar Birliğinden geldi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:08
Bankalar Birliğinden Yeni Açıklamalar Gelmeye Devam Ediyor Herkes Kredi Alabilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına yeni kredi kampanyalarını büyük bir heyecanla takip etmeye devam ediyor. Açıklamalara göre Bankalar Birliği bu zorlu dönemde vatandaşlara destek olmak için yeni kredi kampanyasını duyurdu. Edinilen bilgiye göre 18 yaşını geçen her vatandaşa kredi verileceği gibi bir sürede geri ödeme alınmayacak. Bu şartlarda kredi alacak olan vatandaşların sayısı da bir hayli fazla. Milyonlarca vatandaşın bu şekilde kredi alması bekleniyor. Bu haberlere ek olarak faiz oranları da hayli düşürüldü. %0.69 oranında faiz işletecek olan bankalar vatandaşların lehine kararlar almaya devam edecek. Hem kamu hem özel bankalar vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla kredi verecek.

Her Keseye Hitap Eden Limitler Mevcut

Vade seçenekleri konusunda da esnek davranacak olan bankalar 36 ay vade seçenekleri sunmuş olacak. 36 aya kadar sınacak vade seçeneklerinden birini seçecek olan vatandaşlar ödeme planlarını kendileri oluşturacak. Bankalar vatandaşlara sadece yol gösterecek. Tüm kamu ve özel bankalardan kredi hakkında bilgi alabileceksiniz. Bunun için ayrıca bir hat da oluşturuldu. ALO Kredi Destek Hattı vatandaşların tüm sorularını yanıtlayacak ve kredi başvurularını da almış olacak. Kredi limitleri ise vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak cinsten. Buna göre 5 bin, 6 bin, 10 bin TL’lik paketler halinde kredi alabilirsiniz. Bu krediler sayesinde milyonlarca vatandaş ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Kredi almak isteyen vatandaşlardan kefil ya da teminat yerine gelir belgesi istenecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP