Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirime Gitti
  • Finans 365
  • Kredi
  • Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirime Gitti

Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirime Gitti

Vakıfbank tarafından konut kredisi faiz oranlarına dair yapılan konut kredisi faiz indirimi açıklamasının detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:09
Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirime Gitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıfbank geçtiğimiz günlerde Ziraat Bankası tarafından hayata geçirilen konut kredisi kampanyasının bir benzerini uygulamaya koyduğunu duyurdu.

Banka tarafından yapılan basın açıklamasında, aktif kredili müşterisi olan firmaların ürettiği konutlardan satın almak isteyen bireysel müşterilere, kampanyaya dahil olan firmaların da katkısıyla aylık yüzde 0.98 faizle 120 ay vadede 500,000 TL’ye kadar konut kredisi sağlanabileceğini açıkladı.

VAKIFBANK’TAN KONUT KREDİSİ AÇIKLAMASI

Vakıfbank tarafından başlatılan kampanyaya ilişkin olacak VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı M. Lütfü Çelebi açıklamalarda bulundu. Uygulamaya konulan projenin detaylarını aktaran M. Lütfü Çelebi kampanya hakkında şu bilgileri verdi.

”Müşterilerini yakından takip eden bir banka olarak, onların ihtiyaçlarına ve taleplerine uygun çözümler üretiyoruz. Bu kapsamda sunduğumuz konut kredisi kampanyalarımızla ev sahibi olmayı isteyen müşterilerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürüyoruz. Bu kampanya ile ayrıca konut sektörünün lokomotif olma özelliği de harekete geçirilerek 200’den fazla iş koluna da önemli katkı sağlayacağız. Önümüzdeki dönemde de her sektörde olduğu gibi konut sektöründe de farklı kampanya ve fırsatlarla müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeye devam edeceğiz”

Vakıfbank tarafından başlatılan bu kampanya ile sağlanacak konut kredisi ödemeleri firmaların ticari risklerine mahsup edileceka. Ayrıca miktarın kalan kısmı firmalara verilerek nakit akışı sağlanacak. Böylelikle bankacılık sektörüne, konut üreticilerine, yan sektörlere ve ev sahibi olmak isteyenlere destek sağlanması planlanıyor.

Emlak Haberlerinden anlık haberdar olmak için bizleri takip edin

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP