DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Aylık 75 TL Ödeyerek Kredinizi Çekebilirsiniz Müjde ING Bank’tan Geldi

Aylık 75 TL Ödeyerek Kredinizi Çekebilirsiniz Müjde ING Bank’tan Geldi

Anlık nakit ihtiyacı olan vatandaşlar kredi çekmek için araştırmalar yapıyor. Faiz oranları, vade tarihi gibi noktalara ek olarak ödeme planı da kredi çekecek vatandaşın merceği altında. ING Bank vatandaşa borcunu 3 ay erteleme sözü vererek kredi imkanı sağlıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:17
Aylık 75 TL Ödeyerek Kredinizi Çekebilirsiniz Müjde ING Bank’tan Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esnek Ödeme Seçenekleri Mevcut

Planlanan ödeme şekline göre krediyi alan vatandaş 3 ay süreyle ödeme yapmayacak. Devamında da 36 ay vade imkanı vatandaşa sunulabilecek. Pandemiden dolayı dikkatle uygulanan sosyal mesafe kuralına ING Bank’ta uyuyor. Buna göre kredi talebenizi, ödemeplanınızı mobil bankacılık üzerinden de yapabilirsiniz. Online olarak gerçekleştirdiğiniz işlem sonrasında ATM’den paranızı çekmeniz mümkün. Taksit miktarı da oldukça esnek. Aylık 75 TL ödeyerek kredi borcunuzu ödeyebileceksiniz. Kredi alırken en çok zorlanılan konulardan biri de dosya masrafıdır. ING Bank dosya masrafı konusunda da müşteri dostu.

Binde 5 oranında dosya masrafı alan banka borç yüküyle vatandaşı yıpratmıyor. Kredi başvurudan bulunurken bankaya direkt gidebileceğiniz gibi mobil ya da internet bankacılığı seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Başvuru esnasında sizden kefil talep edilmediği gibi teminat da istenmiyor. Yıllık maliyet %23.27 olarak planlanırken faizmiktarının ise 702,88 TL olacağı düşünülüyor. %1.44 oranında faiz uygulanacak olan kredinin kabulünün ardından müşteriye hayat sigortası yapılacak. Yapılacak olan sigortanın içeriği krediyi çeken kişinin yaşı, teminatı ya da cinsiyetine göre farklı olabilecek. Krediden yararlanmak istiyorsanız TC kimlik numarasının bulunduğu kimlik veya pasaportun fotokopisi, gelir belgesi ve şubenin o an talep edeceği diğer evrakların hazırbulundurulması gereklidir. Bu belgelerin hızlı şekilde hazırlanması krediyi hızlı almanız için gereklidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP