DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
QNB Bank’dan Kredi Başvurusunda Yeni Dönem Evraklara Gerek Yok
  • Finans 365
  • Finans
  • QNB Bank’dan Kredi Başvurusunda Yeni Dönem Evraklara Gerek Yok

QNB Bank’dan Kredi Başvurusunda Yeni Dönem Evraklara Gerek Yok

Bankalar pandemi döneminde fazla müşteriyi bir araya getirmek adına tüm işlemleri online sahaya taşıdı. Buna göre SMS ile başvuru dönemi başlıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:25
QNB Bank’dan Kredi Başvurusunda Yeni Dönem Evraklara Gerek Yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi limitlerini yükselten banka faiz oranlarını düşürerek başta müşterilerini sonra vatandaşlarını oldukça şaşırttı. Normalde tam tersi olması gerekirken pandeminin ikinci dalgasıyla beraber ilerin değişmesi bankaları da değiştirdi. Merkez Bankası geçtiğimiz aylarda faiz oranlarını düşürün demişti. QNB Bankası pandeminin inanılmaz arttığı bu dönemde Merkez Bankasının çağrısına uyarak hala faiz oranlarını değiştirmedi. 75 bin TL’ye kadar kredi verecek olan banka bu kredilerden 3 ay ödeme almayacağını da belirtti. Banka vatandaşların bu zorlu günlerde rahat nefes almasını önemsiyor. Bundan dolayı ödeme planından başvuru sürecine kadar her bir aşamada vatandaş lehine karar alarak her şeyi kolaylaştırıyor.

Şubelere Gitmek Artık Mümkün Değil

Başvurular ise artık yüz yüze olarak yapılmayacak. Yüz yüze başvurular çok ekstrem durumlar için söz konusu olacak. Bundan dolayı vatandaşlar kendilerini online işlemlere hazırlamalıdır. Online işlemleri beceremeyen vatandaşlar yine bankalara yönlendirilmeyecek bu bağlamda ALO Kredi Destek Hattıyla tanıştırıldı. Mesai saatleri boyunca hizmet verecek olan destek hattında ödeme planı oluşturabilir, kredilere dair her şeyi sorabilir ve kredi başvurusu oluşturabilirsiniz. Buna ek olarak destek hattında mesai saatleri geçerli iken online işlemlerde mesai saatleri geçerli değildir. SMS ile başvuru da getirilen yeni sistemlerden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Buna göre ileride duyurusu yapılacak numaraya sadece TC kimlik numaranızı ve KREDİ yazarak göndermeniz halinde başvuru sonucunuz saniyeler içinde telefonunuza gelecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP