Doların Kaderi Bu Akşam Belli Olacak! Karar Açıklanıyor, Yatırımı Olanlar Dikkat!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Doların Kaderi Bu Akşam Belli Olacak! Karar Açıklanıyor, Yatırımı Olanlar Dikkat!

Doların Kaderi Bu Akşam Belli Olacak! Karar Açıklanıyor, Yatırımı Olanlar Dikkat!

Dolar 7.25 seviyesinden güçlü satış yemişti. O seviyelerden dolar almış olanlar terste kaldılar. Doların tekrar o seviyeleri görüp göremeyeceğini merak ediyorlar. Bu akşam açıklanacak karar sonrası dolar da büyük oynaklıklar bekleniyor. Dolar yükselecek mi? Yoksa dolar düşer mi? Bu sorunun cevabı açıklanacak karar doğrultusunda belli olacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:31
Doların Kaderi Bu Akşam Belli Olacak! Karar Açıklanıyor, Yatırımı Olanlar Dikkat!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en eski ve önemli kredi derecelendirme kuruluşlarından olan Moody’s Türkiye ekonomisi hakkındaki değerlendirmeleri sonrasında bir açıklama yapması bekleniyor. Açıklamalar sonucu doların gidişatı değişecek. Dünyada oldukça önemli bir yere sahip olan kuruluşun yaptığı açıklama ülke ekonomisi üzerindeki yatırım kararlarını büyük ölçüde etkileyecek. Bu yüzden açıklamanın ne olacağı ve doların durumu büyük merak konusu. Konu ile ilgili detaylar ve doların bugünkü fiyatlanmalarını haberimizde bulabilirsiniz.

Bugün gündem Mood’s tarafından yapılan değerlendirmeler ile meşgul. Değerlendirmelerin ardından bir açıklama yapılması bekleniyor. Türkiye için yapılacak açıklamaların yanı sıra ABD verilerinde yapılan incelemelerin de göz önünde bulundurulması bekleniyor.

Yapılacak açıklamalar sonrasında dolarda aşağı ya da yukarı yönlü hareketlenmelerin olması bekleniyor. Türkiye’nin kredi notu en son değerlendirmede B1 olarak belirlenmişti. Ekonomistlere göre bu not negatif olarak devam edecek. Mood’s ‘in Türkiye açıklamasının akşam saatlerinde yapılması bekleniyor. Tüm bu gelişmelerle birlikte dolar bugün güne nasıl başladı?

Bugün güne düşüşle başlayan dolar 6,74 seviyesinde fiyatlanıyordu. Doların aksine Euro yükselmeye devam ediyor. Euro şu dakikalarda 7,64 seviyesinde fiyatlanıyor. Dolar ise şu an itibariyle gün içerisinde ufak yükselişler gerçekleştirerek 6,77 seviyesine ulaştı.

Ekonomistler bu akşam açıklanacak karar doğrultusunda dolarda hacimli iniş çıkışların olabileceğini ifade ederek dolara yatırım yapmış olanları uyardılar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP